Sunday, 30 December 2018

"SAYA NAK BUAT BISNES, TAPI..."



Berminat nak cari extra income tapi taktau nak buat bisnes apa?

Bizi dengan kerja hakiki, tak sempat nak uruskan bisnes?

Takde masa nak keluar pos barang?
Minat buat bisnes tapi taktau cara marketing yang betul?

Kami #TMTHighPerformanceTeam boleh guide mulakan bisnes dengan modal yang sangat rendah.

✔️ produk kami hot selling dan mudah dijual
✔️ kami guide from basic cara untuk promote guna fb, step by step dengan Modul Tuisyen Biz Online
✔️ kami coach #TeknikMudahnyaBerniaga yang merangkumi pelbagai teknik marketing, cara berurusan dengan customer, teknik close sales dan banyak lagi!
✔️ contoh iklan dan bahan untuk marketing disediakan
✔️ tak perlu simpan stok
✔️ tak perlu keluar pos barang. Just order secara online, hq akan poskan terus kepada customer
✔️ tak perlu hadir kelas. Kelas coaching kami 100% online (guna wassap, telegram & fb)
✔️ kami ada support grup untuk discussion & menjawab segala permasalahan agen

Jika berminat untuk bersama team kami yang awesome, klik sini ye www.wasap.my/60122469802/saya_berminat_nak_jana_income2019

Jomms kita perkasakan ekonomi keluarga di tahun 2019! 💪💪💪

#CoachZiana
#TMTHighPerformanceTeam

Saturday, 22 December 2018

AKAUNTAN SUPER DUPER BIZI, MASIH BOLEH BUAT BISNES ONLINE

Kenalkan ini salah sorang bisnes partner kakna, Double Diamond Manager (DDM) Zawiah Abdullah. Seorang Akauntan, kerja memang tersangat bizi. Tapi sikit pun tak jadi halangan untuk buat bisnes online #ProjekSTG.

Kak Wi ni pernah berkhidmat bersama2 kakna kat Jabatan Akauntan Negara Malaysia Negeri Terengganu tahun 2013. Sekejap je kot, dalam beberapa bulan je. Alhamdulillah STG menemukan kami semula.

Kak Wi berjaya buktikan konsep #TheMagicOfPartTime dalam STG. Hanya secara part time, tapi boleh dapat extra income 4 angka sebulan. Malah dah 3x qualified untuk #FreeVVIPTrip ke Gold Coast Australia, Korea dan minggu lepas baru balik dari Jakarta.

Dalam kebizian sebagai akauntan di Bendahari Negeri Terengganu, sales terkumpul beliau dan team dah cecah RM1.1 juta! HEBATTT!!

Kini tinggal selangkah je lagi untuk ke pangkat CDM, gerbang income 5 angka. Chaiyok2 Kak Wi!! 💪💪💪

Ada yang nak buat extra income macam Kak Wi? Meh wassap, kakna guide sampai jadi! 😊

www.wasap.my/60122469802/

#CoachZiana
#TMTHighPerformanceTeam