Sunday, 12 August 2018


Mak kakna ada tekanan darah tinggi, dah berpuluh tahun bergantung dengan ubat.

Beberapa bulan lepas mak ada cerita, ubat lama tu macam dah tak berkesan. So doktor test tukar2 ubat, last sekali doktor tambahkan dos ubat sedia ada baru mak rasa ok.

Pagi tadi call tanya khabar mak. Mak cakap besttt sangat minum #TehTarikGaramBuluh Min Cha. Biasanya kalau terskip makan ubat sebelum tidur, bangun pagi esoknya rasa berat sangat, sakit kepala. Tapi sejak amalkan minum Min Cha, bangun pagi rasa ringan & cergas je walaupun terlupa makan ubat. Syukur, tq Allah. 😍

Macam mana Min Cha boleh stabilkan tekanan darah? Dalam Min Cha ada garam buluh yang TINGGI MAGNESIUM. Kat gambar tu kakna share benefit magnesium ni.

Ada ahli keluarga yang ada masalah tekanan darah tinggi @ rendah? Boleh la cuba Min Cha ni, atau #KopiGaramBuluh Min Kaffe. Wassap kakna untuk SPECIAL OFFER >> www.wasap.my/60122469802/SetMinCha

#ProjekSTG
#TMTHighPerformanceTeam
#AgenBerdaftarPutrajaya
#AgenBerdaftarBinjaiRendah Rakiah Abd Ghani Cahaya Qasih




Thursday, 9 August 2018

NAK JOIN #PROJEKSTG?

PENCARIAN THE APPRENTICE #PROJEKSTG

✔️ Tunjuk ajar step by step
✔️ Just copy paste
✔️ Komited, sanggup buat semua task

Nak tau details? Klik sini >> www.wasap.my/60122469802/Apprentice

Tuesday, 7 August 2018

BAJA EZIGROW DAH VIRAL!

Baja Ezigrow ni dah viral! Tanaman jadi suburr, BUAH LEBAT & BESARRR!

Mana tak viralnya, kakna tak pernah pun citer pasal baja ni kat mak kat kampung. Aikk tiba2 mak tanya, nak sembur kat macam2 pokok yang mak tanam keliling rumah tu. 😀

Haaa lepas beberapa bulan, tu diaaa dah nampak hasil. Buah jambu kemain banyak buah, besar2 lak tu! 😍

Meh2 pakat cuba baja viral ni. 1 botol 4L hanya RM148. TRIAL PACK 500ML PUN ADA.

Klik sini untuk order www.wasap.my/60122469802/PM_Ezigrow

#ProjekSTG
#AgenBerdaftarPutrajaya
#AgenBerdaftarBinjaiRendah Rakiah Abd Ghani Hati Malaya Cahaya Qasih Zaleha Osman Zulkifli Abdul Ghani Fasihah Mahirah Mat Ali






Saturday, 4 August 2018

KEJAYAAN PERLUKAN MASA

Kakna join #ProjekSTG Okt 2013, income /bonus pertama RM700. Genap setahun, bonus kakna dah cecah RM3K. Dan ini bonus kakna yang paling tinggi, RM21,653.76.

STG bukan skim cepat kaya. Bukan hari ni join esok terus kaya raya. Nak berjaya perlukan masa. Mentor kakna selalu pesan, bagi masa 2 tahun fokus betul2, tengok sejauh mana kita mampu pergi.

Alhamdulillah berkat follow nasihat mentor, genap 2 tahun sales terkumpul kakna dah cecah 2 juta. Dan kakna tak pandang belakang dah, kakna yakin memang bisnes ini yang paling sesuai untuk kakna.

Kakna seorang yang pendiam 😊 & pemalu 😜, tak suka keluar rumah & jumpa ramai orang. Tapi sebab bisnes ni 100% online, semua tu tak jadi halangan.

Kalau nak tau pasal STG, PM kakna ye. Nanti kakna share banyak lagi kisah pengalaman manis kakna bersama STG. 😉

#CoachZiana
#TMTHighPerformanceTeam