Tuesday, 17 July 2018

SYAMPU GARAM BULUH HAPUSKAN KUTU

<<< KEPALA ANAK PENUH KUTU?? EEIII!! >>>

Kesian adik AQIL NAUFAL, tergaru2 je kepala tu. Mana tak nya, kutu bermaharaja penuh atas kepala. 

Lepas hampir seminggu ibunya cucikan rambut dengan SYAMPU MARINE ESSENCE, kutu dah hilang & telur kutu pun dah takde. Ibu Aqil seronok, tak payah susah2 beli ubat kutu, sikat kutu dan lain2. ☺️

PROMOSI HARI GAJI >> SPECIAL FREE GIFT untuk 5 orang terawal. Klik sini ye : www.wasap.my/60122469802/PM_SYAMPU

#AgenBerdaftarPutrajaya /Cyberjaya >> Sharihan Ahmed, Norhaliza Yunos, Lieya Saliyadzulkaply, Azwa Hani, Kamaruls Cities, Rohayu Yusoff, Norihan Amat Nasir, Syifa Mamat

#AgenBerdaftarBinjaiRendah >> Rakiah Abd Ghani Zaleha Osman Zulkifli Abdul Ghani Hati Malaya Cahaya Qasih Fasihah Mahirah Mat Ali


AGEN DI PUTRAJAYA

Ini biz partner / wakil agen kakna area Putrajaya / Cyberjaya (search nama diaorang di fb ye) ...

Raja Suriati Sulaiman @ KPM
Sharihan Ahmed @ JPM
Rohayu Yusoff @ JKPTG
Azwa Hani @ YADIM
Titi Rohayah @ 1MOCC Cyberjaya
Norihan Amat Nasir  @ MOTAC
Kamaruls Cities @ BHEUU
Norhaliza Yunos @ MOT
Siti Norhayati Md Daud @ 1MOCC
Doraliani Alias @ NRE
Syifa Mamat @ SK Cyberjaya
Lieya Saliyadzulkaply @ Kompleks Perbadanan Putrajaya
Asniza Mayudi @ LPPSA
Norhaslinda Ismail @ Kementerian Wilayah

So yang kerja dekat2 situ boleh la roger2 diaorang ye untuk order mana2 produk Hai-o ~ Set Marine Essence, Maharani, Eziclean, Bio Seleza, Min Kaffe, Min Cha, Garam Buluh dll.

Ada yang berminat nak jadi wakil kat jabatan / kementerian masing2? Kakna nak bagi SPECIAL OFFER nih. Klik sini ye www.wasap.my/60122469802/PM%20Agen .

#ProjekSTG
#AgenBerdaftarPutrajaya

Monday, 16 July 2018

INSOMNIA, GASTRIK & MIGRAIN BERKURANG LEPAS AMALKAN MIN KAFFE!



Wahhh, happy dapat feedback positif dari adik Intan ni. Jom konsisten amalkan #KopiGaramBuluh ni ye!

Sekotak hanya RM31. Nak harga special? PM cepat2 😊.

#AgenBerdaftarPutrajaya
#AgenBerdaftarBinjaiRendah >> Rakiah Abd Ghani Cahaya Qasih Fasihah Mahirah Mat Ali Hati Malaya Zaleha Osman Zulkifli Abdul Ghani


Wednesday, 11 July 2018

UNTUK PARA IBU & BAKAL IBU ~ BIO SELEZA PILIHAN TERBAIK!


Ada keputihan masa preggy? Jangan amik mudah tau, boleh bahayakan baby!

Jom ikhtiar dengan Bio Seleza. Lagi bagus guna sekali Femi9 Feminine Wash, lebih cepat kesannya. 1 set RM50 je.

Wassap untuk order ye. ☺️

www.wasap.my/60122469802/PM_BioSeleza

#AgenBerdaftarPutrajaya
#AgenBerdaftarBinjaiRendah >> Rakiah Abd Ghani Cahaya Qasih Hati Malaya Fasihah Mahirah Mat Ali Zaleha Osman



Thursday, 5 July 2018

BV ALFALFA ~ IKHTIAR UNTUK GOUT

Alhamdulillah dapat feedback positif dari sahabat ni. Suaminya datang beli Alfalfa dengan kakna minggu lepas. Memang nampak masa tu kakinya tengah sakit. Teruskan konsisten ye. Sebab ini bukan ubat kimia, so takdelah sembuh sekelip mata.

Masa suami kakna kerap 'diserang' gout ni, memang kesian. Jalan heret kaki, gi kerja pakai selipar sebab sakitttt kalau pakai kasut. Banyak makanan kena pantang. Syukur lepas konsisten minum Alfalfa ni, takde lagi sakit @ bengkak . Makan pun dah tak payah pantang.

Harga biasa BV Alfalfa ni RM83.90 sebotol. Hari ni kakna nak bagi HARGA SPECIAL . Klik sini untuk harga special www.wasap.my/60122469802/PM%20ALFALFA.

#AgenBerdaftarPutrajaya
#AgenBerdaftarBinjaiRendah