Tuesday, 24 July 2018

GATAL KULIT KEPALA? BANYAK KELEMUMUR?

Memang tensen kalu ada kelemumur. Tambah2 orang lelaki, jelas sangat orang sebelah boleh nampak. Kita perempuan ni memang orang tak nampak ada kelemumur, tapi tu diaaa duk tergaru2.. gatalnyaaa!! 😣

Meh try Syampu Marine Essence. Dengan garam buluh & rumusan anti bakteria, cepat kesannya taw!

Harga biasa RM35 je sebotol. Klik sini untuk SPECIAL OFFER www.wasap.my/60122469802/PM_Syampu 😊 .

#AgenBerdaftarPutrajaya >> Lieya Saliyadzulkaply Norhaliza Yunos Zurina Hashim Sharihan Ahmed 

#AgenBerdaftarBinjaiRendah >> Rakiah Abd Ghani Cahaya Qasih Hati Malaya Zulkifli Abdul Ghani Fasihah Mahirah Mat Ali Zaleha Osman


BELAJAR TINGGI2, PASTU MINTA KERJA GOMEN





BELAJAR TINGGI2, PASTU MINTA KERJA GOMEN

Itulah pesanan majoriti mak ayah kita dulu2. Kita pakat percaya, dengan diploma /degree/ master yang kita dapat tu, kita dengan mudahnya akan dapat kerja yang setanding dengan kelulusan kita.

Tapi dunia sekarang dah jauh berubah...
Belajar tinggi bukan jaminan senang dapat kerja.
Belajar tinggi belum tentu dapat kerja dengan gaji yang setimpal.
Realitinya yang tak belajar tinggi ramaiii yang jauh lebih berjaya.

Bukan bermaksud pendidikan akademik tak penting.
Tapi kelulusan akademik semata2 belum cukup untuk mendapat kehidupan yang kita impikan.

So apa yang kita kena buat? BELAJAR BERNIAGA. Anak2 muda di luar sana, belajarlah berniaga. Even dah dapat kerja pun, biasanya gaji semata2 tak cukup untuk cover segala perbelanjaan.

Mak ayah yang anak2 masih kecil, jom mulakan bisnes. Sediakan 'tapak' untuk anak2 amik alih bila diaorang dah besar nanti. Untung2 diaorang dah boleh cari duit sendiri walaupun masih belajar.

Taktau nak buat bisnes apa? Taktau bisnes apa yang boleh diwariskan kepada anak2? Meh kakna citer pasal #ProjekSTG. Bisnes online modal RM47, paling bestttt boleh diwariskan. 😍

Klik sini for details www.wasap.my/60122469802/PM_STG

#CoachZiana
#5FiguresWorkAtHomeMom



Monday, 23 July 2018

RAHIM TAK SIHAT?

TANDA RAHIM TAK SIHAT

Anda ada tanda2 ni? Jom ikhtiar rawat dengan Herba Maharani. Hanya RM113 sekotak (300 biji). Free COD area Putrajaya.

www.wasap.my/60122469802/PM_Maharani

#AgenBerdaftarPutrajaya



Tuesday, 17 July 2018

SYAMPU GARAM BULUH HAPUSKAN KUTU

<<< KEPALA ANAK PENUH KUTU?? EEIII!! >>>

Kesian adik AQIL NAUFAL, tergaru2 je kepala tu. Mana tak nya, kutu bermaharaja penuh atas kepala. 

Lepas hampir seminggu ibunya cucikan rambut dengan SYAMPU MARINE ESSENCE, kutu dah hilang & telur kutu pun dah takde. Ibu Aqil seronok, tak payah susah2 beli ubat kutu, sikat kutu dan lain2. ☺️

PROMOSI HARI GAJI >> SPECIAL FREE GIFT untuk 5 orang terawal. Klik sini ye : www.wasap.my/60122469802/PM_SYAMPU

#AgenBerdaftarPutrajaya /Cyberjaya >> Sharihan Ahmed, Norhaliza Yunos, Lieya Saliyadzulkaply, Azwa Hani, Kamaruls Cities, Rohayu Yusoff, Norihan Amat Nasir, Syifa Mamat

#AgenBerdaftarBinjaiRendah >> Rakiah Abd Ghani Zaleha Osman Zulkifli Abdul Ghani Hati Malaya Cahaya Qasih Fasihah Mahirah Mat Ali


AGEN DI PUTRAJAYA

Ini biz partner / wakil agen kakna area Putrajaya / Cyberjaya (search nama diaorang di fb ye) ...

Raja Suriati Sulaiman @ KPM
Sharihan Ahmed @ JPM
Rohayu Yusoff @ JKPTG
Azwa Hani @ YADIM
Titi Rohayah @ 1MOCC Cyberjaya
Norihan Amat Nasir  @ MOTAC
Kamaruls Cities @ BHEUU
Norhaliza Yunos @ MOT
Siti Norhayati Md Daud @ 1MOCC
Doraliani Alias @ NRE
Syifa Mamat @ SK Cyberjaya
Lieya Saliyadzulkaply @ Kompleks Perbadanan Putrajaya
Asniza Mayudi @ LPPSA
Norhaslinda Ismail @ Kementerian Wilayah

So yang kerja dekat2 situ boleh la roger2 diaorang ye untuk order mana2 produk Hai-o ~ Set Marine Essence, Maharani, Eziclean, Bio Seleza, Min Kaffe, Min Cha, Garam Buluh dll.

Ada yang berminat nak jadi wakil kat jabatan / kementerian masing2? Kakna nak bagi SPECIAL OFFER nih. Klik sini ye www.wasap.my/60122469802/PM%20Agen .

#ProjekSTG
#AgenBerdaftarPutrajaya

Monday, 16 July 2018

INSOMNIA, GASTRIK & MIGRAIN BERKURANG LEPAS AMALKAN MIN KAFFE!



Wahhh, happy dapat feedback positif dari adik Intan ni. Jom konsisten amalkan #KopiGaramBuluh ni ye!

Sekotak hanya RM31. Nak harga special? PM cepat2 😊.

#AgenBerdaftarPutrajaya
#AgenBerdaftarBinjaiRendah >> Rakiah Abd Ghani Cahaya Qasih Fasihah Mahirah Mat Ali Hati Malaya Zaleha Osman Zulkifli Abdul Ghani


Wednesday, 11 July 2018

UNTUK PARA IBU & BAKAL IBU ~ BIO SELEZA PILIHAN TERBAIK!


Ada keputihan masa preggy? Jangan amik mudah tau, boleh bahayakan baby!

Jom ikhtiar dengan Bio Seleza. Lagi bagus guna sekali Femi9 Feminine Wash, lebih cepat kesannya. 1 set RM50 je.

Wassap untuk order ye. ☺️

www.wasap.my/60122469802/PM_BioSeleza

#AgenBerdaftarPutrajaya
#AgenBerdaftarBinjaiRendah >> Rakiah Abd Ghani Cahaya Qasih Hati Malaya Fasihah Mahirah Mat Ali Zaleha Osman



Thursday, 5 July 2018

BV ALFALFA ~ IKHTIAR UNTUK GOUT

Alhamdulillah dapat feedback positif dari sahabat ni. Suaminya datang beli Alfalfa dengan kakna minggu lepas. Memang nampak masa tu kakinya tengah sakit. Teruskan konsisten ye. Sebab ini bukan ubat kimia, so takdelah sembuh sekelip mata.

Masa suami kakna kerap 'diserang' gout ni, memang kesian. Jalan heret kaki, gi kerja pakai selipar sebab sakitttt kalau pakai kasut. Banyak makanan kena pantang. Syukur lepas konsisten minum Alfalfa ni, takde lagi sakit @ bengkak . Makan pun dah tak payah pantang.

Harga biasa BV Alfalfa ni RM83.90 sebotol. Hari ni kakna nak bagi HARGA SPECIAL . Klik sini untuk harga special www.wasap.my/60122469802/PM%20ALFALFA.

#AgenBerdaftarPutrajaya
#AgenBerdaftarBinjaiRendah