Wednesday, 27 June 2018

BERMULANYA DI STG

#INSPIRASIKEJAYAAN

Bagi yang baru follow fb kakna, malam ni kakna nak citer sket kisah perjalanan biz kakna.

Kakna mula kenal #ProjekSTG tahun 2013. Target kakna nak ada biz yang boleh backup supaya kakna tak perlu lagi berjauhan dengan suami dan anak2. Dah serik bertahun2 pjj. Masa tu target at least boleh dpt income sama banyak dengan gaji, RM5K sebulan. Kalau nanti terpaksa berjauhan lagi, kakna nekad untuk resign.

Alhamdulillah, tak sangka biz ni sangat2 serasi dengan kakna. Walau tak perlu berjauhan, kakna akhirnya resign kerja sebagai Akauntan pada 2016. Sebab kakna dah berjaya dapat income RM20K sebulan! 😱 Yang lagi bestttt, biz ni online jerrrr...syokkk sangat!

Dari target asal nak pastikan tak perlu berjauhan dengan suami dan anak2, kakna sekarang dapat lebih dari itu. Dapat jadi surirumah sepenuh masa, pada masa yang sama ada income 5 angka. 😍

Selain tu, dapat pula melancong PERCUMA ke luar negara 2-3x setahun. Setakat ni kakna dah jejak kaki ke Vietnam, Jepun, Korea, China, Australia dan Italy. Ogos nanti pula kakna akan ke Switzerland, Paris & Germany. Tq Allah...

Biz online ala STG memang real biz, real income. Biz santai2, tapi kalu nak berjaya kena buat sungguh2. Nak jadi protege kakna? PM je, kakna explain caranya. Modal hanya RM47.

#CoachZiana
#TMTHighPerformanceTeam

No comments:

Post a Comment