Saturday, 24 March 2018

RAHSIA #THEMAGICOFPARTTIME TERBONGKAR

RAHSIA 'THE MAGIC OF PART TIME' TERBONGKAR!

Nak carik extra income tapi busy dengan kerja?
Takde masa nak keluar pos barang?
Takde modal besar nak beli stok banyak2?

Let's join our team!
Yuran hanya RM50.
Kami uruskan pengeposan terus kepada customer.

Cepat klik sini www.wasap.my/60182420305/PM%20STG

#CoachZiana  #ProjekSTG
#TMTHighPerformanceTeam
#AgenBerdaftarPutrajaya

Monday, 5 March 2018

SURIRUMAH INSPIRASI WANITA

>> MEREKA INSPIRASI WANITA <<

Ini adalah sebahagian daripada team #INSPIRASIWANITA dalam #TMTHighPerformanceTeam. Siapa mereka? Mereka SURIRUMAH YANG BERANI BERNIAGA!

Ada anak kecil tak boleh berniaga?
Bizi uruskan rumah, takde masa nak buat bisnes?
Takut nanti bizi buat bisnes sampai abaikan keluarga?

Itu semua bukan halangan. Mereka ketepikan segala alasan & ketakutan, untuk bantu suami mencari rezeki. Mereka amik peluang untuk tingkatkan ekonomi keluarga, supaya dapat beri kehidupan yang lebih baik untuk anak2.

Hari ni mereka buktikan, mereka mampu menjadi #SurirumahBergaji. Keluarga tak terabai, ada lebih banyak masa bersama anak2. Masih menjadi ANAK, ISTERI, IBU & MENANTU macam biasa, malah jauh lebih baik. Alhamdulillah.

Personally kakna rasa sangat terharu, berjaya bantu mereka untuk punyai income sendiri. Bermula dengan modal RM50, ada yang dah berjaya dapat income 4 angka sebulan!

Anda surirumah, nak ada income sendiri? Anda bekerja, nak cari extra income? Jom join team kami. Dengan #TeknikMudahnyaBerniaga, kami akan bantu anda from A to Z.

#CoachZiana #ProjekSTG
#5FiguresWorkAtHomeMom



Friday, 2 March 2018

NAK ORDER ONLINE?

Selamat pagi & salam sejahtera.

Anda suka shopping online? Jom jenguk produk2 superb di sini >>  https://659963.sahajidahhai-o.com.my

Untuk harga promosi istimewa, boleh wassap saya di 018-2420305.

Salam ingatan dari Ziana 😊
#AgenBerdaftarPutrajaya