Saturday, 19 May 2018

SET MARINE ESSENCE

Dah takde GST! Jom dapatkan segera. Free COD area Putrajaya 😊.

www.wasap.my/60182420305/PM%20MarineEssence

#AgenBerdaftarPutrajaya



Monday, 14 May 2018

Min Kaffe - Free COD Area Putrajaya

Lagi 2 hari kita start puasa. Jom dapatkan stok Min Kaffe pada harga special. 😊

www.wasap.my/60182420305/PM%20MinKaffe

 #AgenBerdaftarPutrajaya

Thursday, 10 May 2018

SET PUASA CERGAS


Assalamualaikum & salam ambang Ramadhan 😊.

Jom dapatkan stok Min Kaffe / Min Cha / Garlic Tablet pada harga special.

www.wasap.my/60182420305/PM%20SetPuasaCergas
#AgenBerdaftarPutrajaya



Friday, 4 May 2018

AGEN DROPSHIP


PENDAFTARAN AGEN DROPSHIP DIBUKA

Ada kawan² yang suka meniaga macam²? Kakna nak buka peluang kepada yang suka meniaga. Jom jadi agen dropship kakna. TAKDE YURAN AGEN.

Bahan untuk iklan kakna sediakan. Agen just promote saja. Kalau ada customer order, kakna uruskan untuk pos terus kepada customer.

Agen akan dapat untung runcit + duit raya extra dari kakna. Jom kumpul duit raya banyak2. Ada reward loket emas juga taw! 😍😍😍

Berminat? Klik sini ye www.wasap.my/60182420305/Saya%20nak%20jadi%20Dropship

#CoachZiana  #ProjekSTG
#DropshipTMT
#TMTHighPerformanceTeam



TESTIMONI MAHARANI


KEPUTIHAN MELAMPAU HINGGA SUAMI KENA JANGKITAN

Keputihan melampau boleh berjangkit kepada suami taw. Customer ni amalkan maharani, alhamdulillah keputihan yang tersumbat dah keluar.

1 box rm120 ada 300 BIJI PIL.

Klik sini untuk OFFER SPECIAL www.wasap.my/60182420305/PM%20Maharani
#AgenBerdaftarPutrajaya

Thursday, 5 April 2018

BISNES DEMI ANAK-ANAK

Hari ni kakna nak share BIG WHY kakna dalam bisnes. Kenapa kakna sungguh2 nak berjaya dalam bisnes? Jom baca...panjang kisahnya....

Tahun 2004 ~ lepas kawin, kakna berhenti kerja & pindah ke Penang ikut suami. Usaha carik kerja, tapi belum ada rezeki. Dengan gaji suami hanya RM1300, akhirnya segala saving dalam bank pun licin.

Tahun 2005 ~ suami dapat kerja gov, gaji RM2000. Alhamdulillah. Kami pindah ke KL memulakan hidup baru. Masih segar di ingatan, tengah sarat preggy gigih turun naik LRT pegi interview. Tapi masih belum ada rezeki. Hingga satu ketika, masa tengah berpantang di kampung, mak terdengar kami duk diskas, duit langsung dah takde, gaji suami lagi beberapa hari. Mak offer pinjam RM200. Kakna amik RM100 je, sebab tau mak pun bukan ada duit sangat. Sebak usah cerita. Rasa bersalah sangat tak dapat bantu suami cari rezeki. SPM 10A, 7x Sijil Dekan nampaknya tak membantu kakna dapat kerja.

Tahun 2006 ~ Alhamdulillah kakna dapat kerja sebagai kerani akaun, gaji RM1000. Lega sikit rasanya, bolehlah hulur kat mak walau hanya RM50. Nak menyimpan pun takde sangat, cukup2 belanja sekadar perlu.

Tahun 2007 ~ Rezeki anak2, kakna dapat kerja akauntan masa tengah sarat preggy anak kedua. Gaji RM3000, memang rasa lega sangat2. Tapi baru beberapa bulan kerja, stress tak tertanggung. Rupanya kerja di jabatan kerajaan tak seindah yang didengar. Kerja suami lebih2 lagi stress.

Kakna mula carik jalan keluar. Nak berhenti kerja kena ada back up, dah serik bertahun tak kerja. Kena fikirkan masa depan anak2. Kakna start cari bisnes yang sesuai.

Tahun 2008 ~ suami dapat offer tukar ke Terengganu. Fikir positif, mungkin ni jalan keluar untuk kami. Peluang balik duduk dekat dengan mak ayah, moga ada peluang kami buka bisnes kat sana. So suami & anak2 pindah balik Terengganu, kakna kena tunggu kelulusan untuk pindah.

Maka bermulalah episod kakna ulang alik naik bas KL - Terengganu selang seminggu. Tak sangka 'perpisahan' itu akan berterusan untuk tempoh yang lama. Berendam air mata, rindu anak2, dengan beban kerja tak berkesudahan.

Tahun 2010 ~ selepas setahun 1 bulan akhirnya kakna dapat pindah ke Terengganu. Syukur tak terkata. Walau kerja sangat2 stress, tapi takpe lah asal anak2 & suami ada depan mata.

Tahun 2011 ~ setahun menstabilkan keadaan, kakna & suami baru start survey2 rumah untuk dibeli. Tiba2 diuji lagi. Suami dapat naik pangkat, tapi kena pindah ke Putrajaya. Allahhh...takpe lah, mungkin ada hikmahnya. So suami sorang2 pindah Putrajaya, kakna & anak2 stay kat Terengganu.

Bermula pula episod suami selang seminggu drive Putrajaya - Terengganu jenguk kakna & anak2. Kakna pula struggle sorang2 uruskan anak2 yang dah start masuk sekolah. Sekali lagi berendam air mata saban malam.

2013 ~ selepas setahun setengah, akhirnyaaa kakna & anak2 dapat pindah ke Putrajaya. Lepas tu kakna kembali fokus nak carik bisnes yang sesuai. Bisnes yang cukup bagus, hingga kakna boleh tinggalkan jawatan akauntan yang masa tu gaji dah lebih RM4000. Komitmen dah makin banyak, so kalau nak resign income mesti dah berkali ganda dari gaji.

Alhamdulillah Oktober 2013 kakna ditemukan dengan #ProjekSTG. Kakna pilih STG kerana kakna yakin dengan STG kakna dapat capai apa yang kakna nak :
>> dapat bersama anak2 & suami tak kira suami dipindahkan ke mana sahaja
>> pada masa yang sama dapat bantu cari rezeki untuk kehidupan yang lebih baik untuk anak2
>> dapat beli rumah yang selesa. Dengan gaji masa tu, nak beli apartment pun fikir berpuluh kali.
>> dapat bantu mak & adik2

Itulah BIG WHY kakna. Perit tak kerja, serik berjauhan dengan suami & anak2...itu semua kakna dah tak sanggup hadapi sekali lagi. Sebab tu kakna nekad nak berjaya dalam bisnes. Alhamdulillah, plan asal nak pencen umur 40, Allah bagi kakna 'pencen' umur 36. Walau hilang segala faedah pencen, tapi kakna yakin ini yang terbaik sebab ini yang sangat2 kakna impikan. Syukur ya Allah.

Kalau u olls masih rasa teragak2 nak buat bisnes, carilah BIG WHY dalam diri masing2. Apa sebenarnya yang u olls impikan untuk anak2. Perjalanan diaorang masih jauh, sudahkah kita sediakan yang terbaik untuk diaorang? Fikir2 kan.

#CoachZiana
Now I am #5FiguresWorkAtHomeMom
Tq Allah

Saturday, 24 March 2018

RAHSIA #THEMAGICOFPARTTIME TERBONGKAR

RAHSIA 'THE MAGIC OF PART TIME' TERBONGKAR!

Nak carik extra income tapi busy dengan kerja?
Takde masa nak keluar pos barang?
Takde modal besar nak beli stok banyak2?

Let's join our team!
Yuran hanya RM50.
Kami uruskan pengeposan terus kepada customer.

Cepat klik sini www.wasap.my/60182420305/PM%20STG

#CoachZiana  #ProjekSTG
#TMTHighPerformanceTeam
#AgenBerdaftarPutrajaya

Monday, 5 March 2018

SURIRUMAH INSPIRASI WANITA

>> MEREKA INSPIRASI WANITA <<

Ini adalah sebahagian daripada team #INSPIRASIWANITA dalam #TMTHighPerformanceTeam. Siapa mereka? Mereka SURIRUMAH YANG BERANI BERNIAGA!

Ada anak kecil tak boleh berniaga?
Bizi uruskan rumah, takde masa nak buat bisnes?
Takut nanti bizi buat bisnes sampai abaikan keluarga?

Itu semua bukan halangan. Mereka ketepikan segala alasan & ketakutan, untuk bantu suami mencari rezeki. Mereka amik peluang untuk tingkatkan ekonomi keluarga, supaya dapat beri kehidupan yang lebih baik untuk anak2.

Hari ni mereka buktikan, mereka mampu menjadi #SurirumahBergaji. Keluarga tak terabai, ada lebih banyak masa bersama anak2. Masih menjadi ANAK, ISTERI, IBU & MENANTU macam biasa, malah jauh lebih baik. Alhamdulillah.

Personally kakna rasa sangat terharu, berjaya bantu mereka untuk punyai income sendiri. Bermula dengan modal RM50, ada yang dah berjaya dapat income 4 angka sebulan!

Anda surirumah, nak ada income sendiri? Anda bekerja, nak cari extra income? Jom join team kami. Dengan #TeknikMudahnyaBerniaga, kami akan bantu anda from A to Z.

#CoachZiana #ProjekSTG
#5FiguresWorkAtHomeMom



Friday, 2 March 2018

NAK ORDER ONLINE?

Selamat pagi & salam sejahtera.

Anda suka shopping online? Jom jenguk produk2 superb di sini >>  https://659963.sahajidahhai-o.com.my

Untuk harga promosi istimewa, boleh wassap saya di 018-2420305.

Salam ingatan dari Ziana 😊
#AgenBerdaftarPutrajaya

Tuesday, 13 February 2018

COFFEE TALK EDISI UTARA

Nak tau rahsia kami jana 5 angka sebulan bersama #ProjekSTG?

JOM RAMAI2 KE COFFEE TALK EDISI UTARA!

Bertempat di Kompleks INSPIN, Alor Setar
24 Februari 2018
11.00 am - 1.00 pm
MASUK PERCUMA!

Berminat? Whatsapp kakna 018-2420305

Sunday, 7 January 2018

BUAT SALES RM7 JUTA HANYA DARI RUMAH!!

Alhamdulillah, sales terkumpul ZMS Team dah lebih RM7 juta!!! Jangan tak percaya, tanpa kedai tanpa pekerja...kami buat online hanya dari rumah!!

Tahniahhhh leader2 & cikgu2 TBO #TMT_ZMSTeam. U ollss memang hebat!!

Let's be a part of our team. Memang BESTTTT sebab:
✔ 100% online
✔ hanya guna fb
✔ zero-cost marketing
✔ 24/7 support group
✔ mentor & leader yg komited
✔ ribuan testimoni yg terbukti
✔ bahan iklan disediakan
✔ ready stok

Kini pendaftaran dibuka untuk PROTEGE BATCH JANUARI. Cepat2 pm / wassap cikgu2 tbo #TMT_ZMSTeam untuk mendaftar ye!

#CoachZiana  #ProjekSTG
#SwissParis2018
#5FiguresWorkAtHomeMom