Saturday, 31 December 2016

PENCAPAIAN SKT TAHUN 2016

Kalau kerja, hujung tahun kena submit pencapaian SKT untuk bos bagi penilaian untuk naik gaji. Tahun ni kakna tak perlu submit SKT, sebab kakna dah pecat bos..kikiki...
Tapi nak submit kat sini lah pencapaian SKT kakna. Takpelah takde bos nak bagi naik gaji pun, asal tahun 2017 kakna dapat bonus RM30K sebulan. Aamiin.
Pencapaian tahun 2016 :
Feb 2016 ~ Dianugerahkan Most Outstanding Leaders Award di STG National Convention (hanya 19 orang terpilih)
Feb 2016 ~ Join Free VVIP Trip ke Osaka bersama suami
April 2016 ~ Dianugerahkan pangkat DDM dan Tabung Kereta
Ogos 2016 ~ Join Free VVIP Trip ke Beijing
September 2016 ~ Naik pangkat CDM (pangkat tertinggi)
November 2016 ~ Resign jawatan akauntan kerajaan (pencapaian terbaik sebab berjaya pecat bos..hehehe😄)
Disember 2016 ~ Sales terkumpul mencecah RM4 juta
Alhamdulillah. Walaupun takde bos yang bagi markah, kakna puas hati dengan pencapaian kakna, berkat usaha keras & kerja berjemaah ZMS Team. Tahniahhhh semuaaa!!!😘
Jommsss fokus untuk closing!!! 💪







Saturday, 24 December 2016

AGEN EZICLEAN PUTRAJAYA

Huru hara sekarang viral pasal 3 beradik Eziclean ni. Lama jgak kehabisan stok di hq. Alhamdulillah stok dah ada ni, kakna terus order banyak2.. Jimat sebab free postage, dan senang terus sampai depan rumah. Tak payah nak angkut, berpuluh2 kg tuu...

So warga Putrajaya kalu nak order set Eziclean ni boleh la wassap kakna ye..

#CoachZiana  #ProjekSTG
#5FiguresWorkAtHomeMom

Wednesday, 21 December 2016

RUGI RESIGN KERJA KERAJAAN?

Ada orang cakap rugiinya kakna lepaskan jawatan akauntan di jabatan kerajaan. Kerja impian ramai orang tuuu...gaji tetap (masa tu gaji RM4990), setiap tahun gaji kompem naik RM250, tiap tahun dapat bonus paling kurang RM500, pastu ada duit pencen lak.
Kalau kakna tak resign, maybe dalam masa 2 tahun lagi kakna dapat naik pangkat, so gaji naik lagi dalam RM500. Besttt tu..
Meh la kakna citer sket kenapa kakna syokkk sangat dengan #ProjekSTG sampai sanggup resign kerja yang bestt tu. Dalam bisnes ni, kita sendiri boleh tentukan bila nak naik pangkat. Asal cukup syarat, kompem naik. Dan bila naik pangkat, 'gaji' naikkk banyakk!! 
Tengok ni masa bulan Ogos kakna pangkat DDM, bonus RM11,693.31. Bulan Sep kakna naik pangkat CDM, bonus RM19,352.43. Naik RM7659.12!!! BESTTT KE BESTTTT???? 
Nak tau camne biz STG ni? Meh cepat wassap kakna!
#CoachZiana
#5FiguresWorkAtHomeMom

Tuesday, 20 December 2016

JANA 5 ANGKA HANYA DARI RUMAH

Tersenyum tengok kartun ni. Kita para isteri jangan terlalu bebankan poket suami. Syukur kakna join #ProjekSTG, santai2 duk rumah pun boleh dapat income 5 angka. Boleh shopping barang2 sendiri, boleh belanja anak2, boleh jgak bantu2 suami cukupkan keperluan rumahtangga.

Nak tau camne dapat 5 angka hanya dari rumah? Wassap jer kakna, kita citer2 :-).

#CoachZiana 018-2420305
#5FiguresWorkAtHomeMom

Monday, 19 December 2016

MENABUNG UNTUK ANAK-ANAK DENGAN #PROJEKSTG

Alhamdulillah dengan bonus #ProjekSTG dapat tambahkan simpanan untuk pendidikan anak2 nanti. Cukuplah kakna rasa peritnya nak membayar PTPTN, kalu bleh anak2 nanti tak payah nak meminjam lagi.
Sebagai ibu bapa, mestilah nak beri yang terbaik untuk anak2 kan. Jom lah carik extra income dengan #ProjekSTG. Online jer, senang sangat.
#CoachZiana
#5FiguresWorkAtHomeMom

Sunday, 18 December 2016

>> SLIM & ANGGUN DENGAN SET PKP <<

Nampak ketara perbezaan mentor kakna ni, CDM Tun Mozla. Dulu bukan main sado, tapi sekarang dah makin slim! Mestilah asbab amalkan set Projek Kempis Perut (PKP) yang awesome!

Hari ni kakna nak bagi harga special untuk yang baru nak cuba @ repeat order set PKP ni. Cepat2 wassap ye!

#CoachZiana   #ProjekSTG
#MobileStokistPutrajaya

》》KERANA STG SAYA MELETAKKAN JAWATAN AKAUNTAN《《

17.11.2016 ~ kakna melepaskan jawatan sebagai Akauntan di JPM dengan gaji akhir RM4990.
19.11.2016 ~ kakna dianugerahkan pangkat tertinggi Crown Diamond Manager dengan income bulan pertama RM19K. Syukur ya Allah.
Esok genap sebulan kakna menjadi fulltime WAHM. Tak dapat diungkapkan rasa nikmat & bahagia dapat sentiasa berada di rumah, menguruskan suami dan anak-anak. Tapi pada masa yang sama, kakna masih dapat membantu ekonomi keluarga dengan income 5 angka sebulan dari #ProjekSTG.
Nak tau cara jana income 5 angka sebulan secara online? Cepat2 wassap 018-2420305 ye!

Seminar Minda Magnet Rezeki dan Seminar FB Genius

Alhamdulillah dah berakhir 2 seminar yang menjadi nadi utama kejayaan Smart Tycoon Group : #MMRbySTG dan #FBGbySTG.
TAHNIAHHH SEMUA YANG HADIR!!!

Tuesday, 13 December 2016

MOBILE STOKIST PUTRAJAYA

Saje nak share... ni lah 'kedai' kakna. Gambar kotak tunggang langgang tu gambar bilik stor sebelum proses make-over jadi bilik stok 😄.

Haaa..kalu berminat nak try bisnes online, meh la jadi biz partner kakna. Takyah risau pasal stok...menggunung dah kakna sediakan 😍😍😍. Pm / wassap jer...

#CoachZiana   #ProjekSTG
#5FiguresWorkAtHomeMom
#MobileStokistPutrajaya 018-2420305

Saturday, 10 December 2016

EZICLEAN ~ AGEN PUTRAJAYA

Haaa...sabun basuh baju pun terlajak laku taw! Bestt betul #ProjekSTG nih.

Sape2 area Putrajaya nak minta cod sabun Eziclean ni, bleh la wassap kakna ye. Sabun ni beratnya 1kg, so tak berbaloi kalu nak pos 😊. Nak jadi agen / pengedar pun sangat dialu-alukan.

#CoachZiana  #5FiguresWorkAtHomeMom
#MobileStokistPutrajaya 018-2420305