Tuesday, 27 September 2016

PJJ? JANGAN KORBANKAN KEBAHAGIAAN KELUARGA!

Banyak sebab yang mendorong saya mula buat bisnes dan berazam untuk berhenti kerja satu hari nanti. Salah satu sebab utama, saya dah serik 'PJJ' bertahun2, berjauhan dengan suami & anak2 demi mencari rezeki.

Saya yakin ramai sahabat2 berada dalam situasi PJJ ni. Saya dapat memahami tekanan, kesedihan & macam2 kesulitan yang ditanggung. Keperitan tu yang menjadi BIG WHY saya untuk buat bisnes ni bersungguh2.

Alhamdulillah, misi saya tercapai akhirnya. Sekarang saya dah tak risau kalau suami ditukarkan ke mana2 negeri sekalipun, saya & anak2 boleh ikut pindah dengan senang hati. Bisnes saya pulak 100% online, pindah ke mana sekalipun masih boleh on!

Berminat nak buat bisnes online macam saya? Cpt2 pm, saya guide sampai berjaya.

#CoachZiana   #ProjekSTG
#WAHM2016

No comments:

Post a Comment