Tuesday, 27 September 2016

PJJ? JANGAN KORBANKAN KEBAHAGIAAN KELUARGA!

Banyak sebab yang mendorong saya mula buat bisnes dan berazam untuk berhenti kerja satu hari nanti. Salah satu sebab utama, saya dah serik 'PJJ' bertahun2, berjauhan dengan suami & anak2 demi mencari rezeki.

Saya yakin ramai sahabat2 berada dalam situasi PJJ ni. Saya dapat memahami tekanan, kesedihan & macam2 kesulitan yang ditanggung. Keperitan tu yang menjadi BIG WHY saya untuk buat bisnes ni bersungguh2.

Alhamdulillah, misi saya tercapai akhirnya. Sekarang saya dah tak risau kalau suami ditukarkan ke mana2 negeri sekalipun, saya & anak2 boleh ikut pindah dengan senang hati. Bisnes saya pulak 100% online, pindah ke mana sekalipun masih boleh on!

Berminat nak buat bisnes online macam saya? Cpt2 pm, saya guide sampai berjaya.

#CoachZiana   #ProjekSTG
#WAHM2016

Monday, 19 September 2016

AKHIRNYA SAYA MELETAK JAWATAN..

Alhamdulillah, akhirnya misi terlaksana :-).
Tqvm big boss yang support & bagi respon positif. Baki 2 bulan di sini untuk serahkan tugas kepada pengganti.
#CoachZiana  #WAHM2016

Thursday, 15 September 2016

INCOME PART TIME RM11,693 SEBULAN!

Nak share hasil dari bisnes online saya ni. Part time jer, klik2 kat hp jer... tapi masyukkkk!!

In shaa Allah lepas ni bisnes ni jadi kerjaya full time saya...sebab saya dah betul2 jatuh cinta dengan #ProjekSTG!

Kalau ada sahabat2 berminat nak cuba bisnes online yang besttttt ni, jangan segan2 pm saya ye... fast action fast result!!!

#CoachZiana
#WAHM2016

Sunday, 4 September 2016

FREE Trip Ke Beijing

Alhamdulillah, saya dan team selamat pulang dari Beijing.  Antara tempat yang kami lawati : Forbidden City, Tembok Besar China, Stadium Sarang Burung.

Kami juga berpeluang menaiki bullet train dengan kelajuan maksimum 288km/j. Woww!! Dan yang paling best semestinya shopping2.

Jom layan gambar2 kami kat sana.
#BeijingKamiDatang