Tuesday, 9 August 2016

DSM RUMAH PANJANG

Bangga dengan biz partner hebat saya ni, DSM Shahirah Ismail. Bukti tiada alasan untuk berjaya dengan ‪#‎ProjekSTG‬.
Shahirah ni duk nuuun jauh di pedalaman Sarawak, dekat Empangan Bakun. Tinggal kat rumah panjang yang jiran2 semuanya berlainan agama.
Letrik terputus tu biasa, line internet 'kong' berjam2 pun biasa. Kalau order stok, 2 minggu baru tiba sebab nak kena naik bot, perahu dulu..huhu.. nak beli barang keperluan pun 3 jam drive ke bandar berdekatan.
Tapi itu semua bukan halangan. Dalam masa setahun 3 bulan, sales beliau dh mencecah RM250k dan mempunyai beratus biz partner hebat di seluruh negara. Suri rumah di rumah panjang nuun di pedalaman, tapi sape sangka income 4 angka sebulan!!!
Kalau nak berjaya, takde alasan. Nak berjaya macam Shahirah? Meh cpt pm, saya coach sampai jadi.

No comments:

Post a Comment