Monday, 29 August 2016

BISNES ONLINE VS AKROBATIK

Bisnes online vs akrobatik..mana lagi besttt???

Masa kat Beijing kami berpeluang tengok pertunjukan akrobatik secara live. Wowww!! Hebat lah boleh lipat2 badan bagai.

Tapi nak semahir tu, entah dah berapa kali dia patah riuh masa training. Dan entah berapa ramai yang mati. Huhu... diaorang tu kebanyakannya dihantar ke pusat akrobatik tu sejak kecik sebab ibu bapa terlalu miskin.

Syukur kita lebih bertuah. Sebab tu kami suka sangat #ProjekSTG ni. Hanya santai2 kat rumah, boleh dapat income lebih RM10k sebulan dan melancong percuma ke luar negara 2x setahun.

Sekarang saya nak lagi 3 orang je yang betul2 serius nak buat bisnes online. Saya akan start online coaching pada 1 Sep 2016. Cepat2 pm yer!

#CoachZiana
#BeijingKamiDatang
Misi #5FiguresWorkAtHomeMom

No comments:

Post a Comment