Monday, 29 August 2016

BISNES ONLINE VS AKROBATIK

Bisnes online vs akrobatik..mana lagi besttt???

Masa kat Beijing kami berpeluang tengok pertunjukan akrobatik secara live. Wowww!! Hebat lah boleh lipat2 badan bagai.

Tapi nak semahir tu, entah dah berapa kali dia patah riuh masa training. Dan entah berapa ramai yang mati. Huhu... diaorang tu kebanyakannya dihantar ke pusat akrobatik tu sejak kecik sebab ibu bapa terlalu miskin.

Syukur kita lebih bertuah. Sebab tu kami suka sangat #ProjekSTG ni. Hanya santai2 kat rumah, boleh dapat income lebih RM10k sebulan dan melancong percuma ke luar negara 2x setahun.

Sekarang saya nak lagi 3 orang je yang betul2 serius nak buat bisnes online. Saya akan start online coaching pada 1 Sep 2016. Cepat2 pm yer!

#CoachZiana
#BeijingKamiDatang
Misi #5FiguresWorkAtHomeMom

Tuesday, 9 August 2016

DSM RUMAH PANJANG

Bangga dengan biz partner hebat saya ni, DSM Shahirah Ismail. Bukti tiada alasan untuk berjaya dengan ‪#‎ProjekSTG‬.
Shahirah ni duk nuuun jauh di pedalaman Sarawak, dekat Empangan Bakun. Tinggal kat rumah panjang yang jiran2 semuanya berlainan agama.
Letrik terputus tu biasa, line internet 'kong' berjam2 pun biasa. Kalau order stok, 2 minggu baru tiba sebab nak kena naik bot, perahu dulu..huhu.. nak beli barang keperluan pun 3 jam drive ke bandar berdekatan.
Tapi itu semua bukan halangan. Dalam masa setahun 3 bulan, sales beliau dh mencecah RM250k dan mempunyai beratus biz partner hebat di seluruh negara. Suri rumah di rumah panjang nuun di pedalaman, tapi sape sangka income 4 angka sebulan!!!
Kalau nak berjaya, takde alasan. Nak berjaya macam Shahirah? Meh cpt pm, saya coach sampai jadi.