Monday, 25 July 2016

HONEYMOON FREE DI OSAKA, JEPUN

Memori terindah... 11 tahun kawin tak pernah gi honeymoon .  Sebab banyak komitmen lain yang lebih penting.
Namun akhirnya #ProjekSTG 'menghadiahkan' pakej honeymoon bertaraf vvip. Bukan dekat2, tapi nuuuunn jauh di Jepun taw!!
Alhamdulillah, bulan depan sekali lagi akan terbang ke Beijing lak bersama bisnes partner tersayang... Inilah bisnes yang sangat besttt..
Nak melancong free 2x setahun macam saya? Meh cpt pm...saya coach sampai jadi...
#CoachZiana
#WAHM2017

Friday, 22 July 2016

KEMPEN MEMBELI SAMBIL JANA INCONE

Setiap bulan kita beli kopi / teh, ubat gigi, syampu, body wash, sabun basuh, pencuci pinggan, tuala wanita. Bagus kan kalau dari pembelian tu kita dapat komisen?

Jom bertukar kepada produk2 kami dan anda akan dibayar komisen atas pembelian barang2 tersebut. Kalau serius nak dapat extra income, kami akan guide untuk dapat komisen hingga 4 angka sebulan!

Cepat2 pm @ wassap 018-2420305. FAST ACTION FAST RESULT!!

#ProjekJanaIncome
#ProjekSTG
#MobileStokistPutrajaya

Wednesday, 20 July 2016

JAMUAN RAYA CDM & EXTRA BONUS 6 ANGKA

Wahh...bestnya CDM-CDM diraikan dalam Majlis Jamuan Raya anjuran SHOM. Tahun depan saya mesti join sama!!


Dan CDM2 bukan setakat happy2 beraya, tapi dapat extra bonus gemukkks!! Ada yang dpt RM29k, ada yang dapat RM128k!!!! 

Ni extra bonus sebab mereka mentor2 yang komited melahirkan CDM2 baru...wahhh, ni yang tak sabar nak cepat2 CDM.. Macam2 benefit dapat.
Nak join bisnes yang best ni? Pm la cepat2 ye. 



Monday, 18 July 2016

》》PERSEDIAAN BERHENTI KERJA UNTUK BERBISNES SEPENUH MASA《《

Sebelum nekad menghantar notis berhenti kerja, pastikan persediaan dah mantap:
1. Income dari bisnes at least bersamaan dengan sebulan gaji.
2. Simpanan at least bersamaan 6 bulan gaji.
3. Minimumkan hutang2 negatif.
Ada yang nampak macam susah. Memang tak boleh dicapai sekelip mata. Tapi kalau ambil masa hanya 2 tahun buat persediaan untuk 30 tahun hidup yang kita impikan, berbaloi2 kan.

JANA INCOME DENGAN HERBA MAHARANI

Aisah Kairollah, 30an, Eksekutif Akaun - selalu sakit2 tumit. Lepas cuba Maharani, dah tak sakit lagi.
Saniah Hj Ahmad, 30an, Guru - masalah rahim lepas bersalin. Lepas cuba Maharani, rahim kembali sihat.
Yakin dengan keberkesanan herba Maharani, Aisah & Saniah berkongsi produk yang bagus ni dengan kawan2. Dan sekarang mereka berdua dah berpangkat Diamond Sales Manager dengan income 4 angka sebulan. Hasil tunjuk ajar MENTOR, ILMU & SISTEM bersama ‪#‎ProjekSTG‬.
Kami baru lancarkan ‪#‎ProjekJanaIncome‬, cara mulakan bisnes yang sangat mudah. Gunakan produk2 yang ditawarkan, then berkongsi kebaikan produk dengan rakan2.
PM / WASSAP 018-2420305 for details.

JANA INCOME DENGAN MIN KAFFEE

Apa minuman kegemaran family u olls? Dulu kat rumah saya semua suka teh ais, minuman wajib setiap hari. Risau juga bila tau susu sejat tu bahaya untuk kesihatan.
Sekarang, family saya setia dengan Min Kaffee. Dalam sebulan boleh habis 4-5 kotak. Tapi untung sebab boleh dapat komisen walaupun hanya beli untuk family. Alhamdulillah, suami pun dah lama tak diserang gout sejak amalkan ‪#‎KopiGaramBuluh‬ ni.
Minum2 sihat, minum2 dapat income. Jom join ‪#‎ProjekJanaIncome‬.

PROJEK JANA INCOME

Eh pencuci pinggan dah abis?
Laaa sabun basuh baju pun dah licin..lupa nak beli.
Dulu2 biasa jadi macam ni. Tapi sekarang relakss je sebab memang selalu ada beli extra. Kawan2 pun suka beli banyak2 sebab tiap2 bulan boleh dapat komisen.
Besttt kan boleh dapat extra income dengan hanya beli barang keperluan harian. Jom join ‪#‎ProjekJanaIncome‬.
PM / WASSAP 018-2420305

Sunday, 17 July 2016

MISI WAHM 2017

Ramai rupanya sahabat2 yg rasa nk berhenti kerja @ pencen awal. Tapi hasrat terbantut sebab banyak hutang, banyak tanggungan. Takde backup income.
Alhamdulillah, hanya dalam masa 2 tahun bersama ‪#‎ProjekSTG‬ income bisnes saya dah bersamaan 2 bulan gaji. Dan sekarang saya sedang membuat persediaan terakhir sebelum mencapai hasrat saya untuk berbisnes sepenuh masa dari rumah.
Kalau berminat nak tau pasal #ProjekSTG, pm je ye..saya bersedia nak share peluang bisnes yang besttt ni...

KEMPEN MEMBELI SAMBIL JANA INCOME

Setiap hari kita guna ubat gigi, syampu, body wash, pencuci muka, sabun basuh, pencuci pinggan, lipstik, tuala wanita, pantiliner. Setiap bulan kita keluarkan duit shopping barang2 tu. Bagus kan kalau dari pembelian tu kita dapat komisen?
Nak tau macam mana nak jana income dengan hanya membeli barang2 keperluan harian? Cepat2 wassap saya. Saya perlukan hanya 30 orang untuk batch Julai ni.

Wednesday, 13 July 2016

PROMOSI SYAWAL

Sempena bulan Syawal ni, saya nak bagi offer special untuk semua...

Beli mana-mana 6 kotak Bio Seleza, dapat FREE lagi 1 kotak (boleh pilih).

Lagi extra, saya bagi FREE POSTAGE + FREE MEMBERSHIP (nnt boleh beli produk2 lain jgak dengan harga ahli : Marine Essence, Min Kaffee, BB Plus, Cozuma, Bio Ever, Celgynic, Maharani dll).

Nak cod pun boleh, untuk area Putrajaya, Cyberjaya dan Dengkil... Cepat2 grab, offer sampai 30 Syawal je ye....

PM / WASSAP 018-2420305

#CoachZiana
#MobileStokistPutrajaya
#TheMagicOfPartTime
#IamCDM2016
#WAHM2017

Tuesday, 12 July 2016

BONUS PART TIME DAH MASUK

Alhamdulillah... dari pagi duk buka CIMBClicks, rupanya petang baru masuk. Almaklum cuti raya, hq pun suntuk masa nak proses bonus. Tapi yang penting, sejak saya join #ProjekSTG dari tahun 2013, bonus tak penah lewat dari 12hb...memang terbaikkk👍👍👍.

Biasanya lepas raya sementara tunggu gaji 25hb, memang poket hampir kering. Tapi syukur sekarang ada income kedua...walau hanya part time, tapi 2x ganda gaji taw! :-)

Nak ada income kedua macam saya? Meh la wassap, saya coach sampai jadi.

#CoachZiana 018-2420305
#TheMagicOfPartTime
#IamCDM2016
#WAHM2017
#MobileStokistPutrajaya