Wednesday, 29 June 2016

DIARI INSPIRASI SURI - PART 1

Lepas kawin, saya berhenti kije di Kota Bharu dan ikut suami ke KL (tahun 2005).
Tapi belum rezeki saya, berpuluh interview saya pegi 1 pun tak dapat. 2x ujian bertulis KPLI pun gagal .. **tabik kat kawan2 yg jadik cikgu**
Masa tu akses internet mmg takde, nak guna emel pun kena gi cyber cafe. Apa lagi nak buat online biz, mmg tak terfikir langsung. FB pun belum wujud masa tu 😁
Saya mula berjinak2 buat biz start tahun 2008. Nak tau apa biz pertama saya? Tunggu PART 2 ye 

No comments:

Post a Comment