Thursday, 18 February 2016

BUATLAH BIZ DEMI ANAK-ANAK


Percaya atau tidak, saya sbnrnya bukanlah minat sangat berniaga...sbb hakikatnya makan gaji lebih mudah, income terjamin setiap bulan.

Tp saya buat biz sungguh2 sebab hanya dengan menjadi majikan kpd diri sndiri, saya dapat memberikan lebih perhatian kpd anak2... tgk ni, mlm ni princess Aliya demam...nmpknya esok kena cuti...nasib baik takde kerja urgent nak kena setel...

Ada ibu2 sependapat dengan saya?  :-)

#ProjekSTG
#TheMagicOfPartTime
#MisiRM10001Minggu
#Projek2Income1Bulan
#TMTDareToDream
#MobileStokistPutrajaya
#CoachZiana 018-2420305

MOST OUTSTANDING LEADERS AWARD

Throwback STG National Convention 2016 Sabtu 13 Feb 2016 yg penuh bersejarah kerana menghimpunkan 2,000 org usahawan dr seluruh negara...

Kenangan terindah, saya terpilih sebagai salah sorang dari 19 orang penerima anugerah Most Outstanding Leaders Award Diamond 100k... tqvm semua mentor, leader2 dan biz partners tersayang..kejayaan ini milik kita semua!!!

Jommms kita meroket RM10 juta!!!

P/s : nak tau biz apa saya buat? Jom pm @ wassap ye.. :-)

#ProjekSTG
#TheMagicOfPartTime
#5StarFREETRIP
#MisiRM10001Minggu
#Projek2Income1Bulan
#FlyToBeijing2016
#BEIJINGkamidatang
#TMTDareToDream
#CoachZiana 018-2420305

PERGI BERCUTI PUN BIZ TETAP ON!!!


Counting days, lg 3 hari akan bertolak unt free trip ke Osaka-Kyoto-Kobe...

Tp biz partner & customer tersayang jgn susah hati, masih boleh order stok @ produk mcm biasa ye.. kami ada kemudahan   tempahan secara online & ada biz partner di seluruh negara. So walaupun saya jauhhh nun berjuta batu 😊, in syaa Allah urusan biz tetap lancar...

Nak join biz yg besttttt ni? Cpt2 pm ye... :-)

#ProjekSTG
#TheMagicOfPartTime
#5StarFREETRIP
#MisiRM10001Minggu
#Projek2Income1Bulan
#FlyToBeijing2016
#BEIJINGkamidatang
#TMTDareToDream
#CoachZiana 018-2420305

Tuesday, 16 February 2016

STOKIST MAHARANI

Tu diaaa.... MAHARANI DAH TIBA....138 KOTAK!!!

Lama betul tggu stok Maharani ni, dekat 2 bulan... gara2 semua isteri nak jadi Maharani unt suami... :-)

Meh cpt2 sape nak, kejap jerrrr licin nih.... wassap 018-2420305 ...

#ProjekSTG
#TheMagicOfPartTime
#5StarFREETRIP
#MisiRM10001Minggu
#Projek2Income1Bulan
#FlyToBeijing2016
#BEIJINGkamidatang
#TMTDareToDream
#CoachZiana 018-2420305

Monday, 15 February 2016

》》 BIZ GAYA STG...99.9% ONLINE!!! 《《

Mmg ramai yg berminat nak buat biz, tp bnyk kekangan....bizi, susah nk tinggalkan anak2, tak boleh drive dll... 

Sbb tu #ProjekSTG perkenalkan cara biz online yg sgt mudah, semua org bleh buat. Istimewanya kami sbb dibekalkan ilmu FB Genius & Magnet Rezeki...

Berminat nak tmbh pndptn hanya dr rumah? Meh saya guide A to Z....modal RM50 je... cpt2 wassap ye...

#TheMagicOfPartTime
#5StarFREETRIP
#MisiRM10001Minggu
#Projek2Income1Bulan
#FlyToBeijing2016
#BEIJINGkamidatang
#TMTDareToDream
#CoachZiana 018-2420305

Wednesday, 10 February 2016

MOST OUTSTANDING LEADERS AWARD

Syukur ya Allah....dpt jemputan istimewa dr top management STG..

Terharu sgt, kerana segala pencapaian sentiasa dihargai... Terima kasih pengasas STG, CDM Norazlin Nordin dan CDM Arifin Shah....terima kasih kerana melahirkan #ProjekSTG yg sgt besttt ni...

Tahniah jgak leader2 hebat saya yg akan sama2 diraikan, CDM Tun Mozla Binti Mamat & Com.CDM Wannoraini Abdul Latif...

Unt semua biz partnet hebat saya, kejayaan ni kejayaan kita bersama... LUV U OLLLS!!!

#ProjekSTG
#TheMagicOfPartTime
#5StarFREETRIP
#MisiRM10001Minggu
#Projek2Income1Bulan
#FlyToBeijing2016
#BEIJINGkamidatang
#TMTDareToDream
#CoachZiana 018-2420305