Friday, 15 January 2016

MOBILE STOKIST PUTRAJAYA

Salam hujung minggu....

Ari ni bz menguruskan stok produk2 terlajak lariss Maharani dan Eziclean Laundry...

Ptg smlm 'pegawai CSI' Dayang Idayu Ali Yunus dtg pick up 6 kotak Maharani + 20 pack Eziclean..

Ari ni pagi2 lagi gi pos 13 kotak Maharani + 20 pack Eziclean untuk biz partner... sbb beratnya lebih 30kg, terpaksa tolak 'troli sayur' tu sampai depan kaunter poslaju.. 😁😁😁

Dah plan jap lagi nak keluar ngan family, ke Mid Valley kejap... tp ada lak yg x sabar mnta cod set Marine Essence kat Alamanda jap lagi.. so kita tukar plan lah.. kebetulan plak biz partner dr Bangsar Utama nak dtg amik stok mcm2 produk, sbb stok kat stokis lain dh licin. :-)

Ada sape2 lagi nak saya cod @ nak dtg amik stok? Wassap je ye...

#ProjekSTG
#MisiRM10001Minggu
#2Income1Bulan
#FlyToBeijing2016
#RoadToCDM2016
#MobileStokistPutrajaya
#CoachZiana 018-2420305

No comments:

Post a Comment