Sunday, 10 January 2016

KECOH STOK LICIN LAGI


Baru smlm stok Maharani tiba selepas 2 bulan menunggu, ari ni pakat kecoh stok semua dh licinn!!!

Sebab tu kami senyum je bila ada yg cakap..
"saya tak yakin lah, ada ke org nak beli ngan saya"
"produk2 ni semua masih top ke?"
"dh ada ramai kawan saya jual produk yg sama, camne nak bersaing"

Kami tak pernah risau stok tersadai, tp kami selalu kecoh stok tak cukup...dengan #ProjekSTG, kilang sampai tak sempat nak supply stok!! :-)

Saya perlukan 5 org biz partner unt saya coach bulan ni...pm for FREE INFO ye...

#ProjekSTG
#MisiRM10001Minggu
#FlyToBeijing2016
#RoadToCDM2016
#MobileStokistPutrajaya
#CoachZiana 018-2420305



No comments:

Post a Comment