Sunday, 31 January 2016

FREE VVIP TRIP KE OSAKA

Aci tak 😁😁😁 fefeeling winter time kat Osaka...hehe...

Sambil bersiap sedia unt ke Osaka, hari ni dh start projek #FlyToBeijing2016... mmg best biz part time ngan #ProjekSTG ni, 2x setahun dpt join free VVIP trip ke luar negara...mmg syokkk!!

Nak cari side income sambil melancong percuma? Wassap for details ye...

#ProjekSTG
#MisiRM10001Minggu
#Projek2Income1Bulan
#FlyToBeijing2016
#RoadToCDM2016
#MobileStokistPutrajaya
#CoachZiana 018-2420305

Saturday, 30 January 2016

OSAKA WE'RE COMING

Aktiviti siang tadi....bermulanya persediaan untuk ke Osaka 😆.
1st time beli winter jacket dll...dh terbayang besttnyaaa kat sana nnt.. :-)

Kalau bukan kerana #ProjekSTG, kami tak mungkin sampai ke sana. Persediaan nak ke sana pun dh ribuan RM, apa lagi perbelanjaan kat sana nanti..paling2 kurang RM10k nak kena ada. Tp dgn Free VViP trip bersama STG, semua perbelanjaan kat sana ditanggung beres. Nak shopping dll semuanya guna bonus STG je, tak kacau duit gaji.

Start Feb 2016, kami akan start projek #FlyToBeijing2016 plak. Jom la join kami kalu nak melancong free :-). Cpt2 wassap ye...

#ProjekSTG
#MisiRM10001Minggu
#Projek2Income1Bulan
#FlyToBeijing2016
#RoadToCDM2016
#MobileStokistPutrajaya
#CoachZiana 018-2420305

Saturday, 23 January 2016

EXCLUSIVE COACHING @ PUTRAJAYA

Alhamdulillah, akhirnya terlaksana jua...julung2 kali diadakan, Exclusive Coaching ZMS Team bersama CDM Tun Mozla Binti Mamat...tqvm our mentor sudi luangkan masa berkongsi ilmu dgn kami...

Tahniah kpd semua biz partner yg hadir...bukan je dr sekitar KL, ada jgak dari Seremban dan Pontian Johor....

Terima kasih jgak Nor Adila Mohd Noor banyak berkongsi ilmu berkaitan energy, yg mmg selari dgn ilmu Minda Magnet Rezeki yg diterapkan oleh STG....mmg besttt bila ada ilmu & dimanfaatkan sebaik mungkin.

Biz online gaya STG mmg 99% online, tp sesekali berkumpul bersua muka mmg bestttt!!! In syaa Allah next time kita buat lg yer...

#ProjekSTG
#MisiRM10001Minggu
#2Income1Bulan
#FlyToBeijing2016
#RoadToCDM2016
#MobileStokistPutrajaya
#CoachZiana 018-2420305

Saturday, 16 January 2016

AGEN DIPERLUKAN SEGERA

Salam hujung minggu...

Pagi2 duk susun stok ni...nampaknya banyak dah susut.. kejap lagi kena keluar cari CDM nak bank in pymt unt order stok baru..

Saya masih perlukan ramaiii agen di seluruh negara... sbb ramai customer mengadu susah nak dapatkan produk2 ni. Customer mmg suka kalau dpt beli dari agen terdekat, jimat postage kan..

Dengar2 pasni company akan buat marketing secara besar2an, mungkin masuk tv taw....wahhh, masa tu mesti permintaan produk2 ni naik mendadak... so mmg pilihan yg sangat bijak unt bersama STG!!!

Sape2 berminat nak jadi agen, cpt2 pm @ wassap yer..

#ProjekSTG
#MisiRM10001Minggu
#2Income1Bulan
#FlyToBeijing2016
#RoadToCDM2016
#MobileStokistPutrajaya
#CoachZiana 018-2420305

Friday, 15 January 2016

MOBILE STOKIST PUTRAJAYA

Salam hujung minggu....

Ari ni bz menguruskan stok produk2 terlajak lariss Maharani dan Eziclean Laundry...

Ptg smlm 'pegawai CSI' Dayang Idayu Ali Yunus dtg pick up 6 kotak Maharani + 20 pack Eziclean..

Ari ni pagi2 lagi gi pos 13 kotak Maharani + 20 pack Eziclean untuk biz partner... sbb beratnya lebih 30kg, terpaksa tolak 'troli sayur' tu sampai depan kaunter poslaju.. 😁😁😁

Dah plan jap lagi nak keluar ngan family, ke Mid Valley kejap... tp ada lak yg x sabar mnta cod set Marine Essence kat Alamanda jap lagi.. so kita tukar plan lah.. kebetulan plak biz partner dr Bangsar Utama nak dtg amik stok mcm2 produk, sbb stok kat stokis lain dh licin. :-)

Ada sape2 lagi nak saya cod @ nak dtg amik stok? Wassap je ye...

#ProjekSTG
#MisiRM10001Minggu
#2Income1Bulan
#FlyToBeijing2016
#RoadToCDM2016
#MobileStokistPutrajaya
#CoachZiana 018-2420305

MISI #2Income1Bulan PART 2

Hari ni nak share sket 'perjalanan' saya bersama Smart Tycoon Group (STG)...

Saya join STG pada Oktober 2013. Misi saya nak pencen awal, nak berniaga full time dari rumah.

1st customer saya beli Mineral Coffee dan 2 set BVSM... Senangnya jual produk2 ni buatkan saya yakin biz ni boleh pegi jauh..

Bonus pertama saya lebih RM700.. wahh, besttt!!! Sape senang2 nak bagi banyak tu kan...

Dari bulan ke bulan, saya mula membina networking dengan membuka peluang ramaiii rakan2 menjadi biz partner saya... sales juga makin meningkat..

Genap setahun...okt 2014, sales terkumpul RM200,000

Tahun kedua...okt 2015, sales terkumpul RM1.2 juta!!!

Bonus dr RM700, kemudian RM1,000, kemudian RM5,000, kemudian RM11,000!!!

Dulu2 saya pun tak pandai berniaga. Mcm2 dh saya cuba, semua lingkup. Tp dengan STG, ada ILMU, MENTOR & SISTEM yg mantap....kini saya sedang 'berlari' untuk mencapai TIME FREEDOM & FINANCIAL FREEDOM..

Jom bersama kami merubah hidup... tinggalkan no wassap di bhgn komen, nnt sy bg info lanjut ye...

#ProjekSTG
#MisiRM10001Minggu
#2Income1Bulan
#FlyToBeijing2016
#RoadToCDM2016
#MobileStokistPutrajaya
#CoachZiana 018-2420305

EXTRA BONUS 5 ANGKA???

Wahhh...rasa nak melompat sama tgk mentor2 STG ni 'terperanjat' tiba2 dapat extra bonus dr company.. bukan sikit ye, 5 angka!!!

Ya Allah...mmg bestttt sangatt #ProjekSTG nih... real biz real income... syukur terpilih unt bersama big happy family ni.

Nak tau mcm mana nak dpt bonus 5 angka mcm diaorg? Pm for free info yer...

#ProjekSTG
#MisiRM10001Minggu
#2Income1Bulan
#FlyToBeijing2016
#RoadToCDM2016
#MobileStokistPutrajaya
#CoachZiana 018-2420305

Thursday, 14 January 2016

MISI #2INCOME1BULAN

MISI #2Income1Bulan

Rata2 pakat bercakap tentang ekonomi yg tak menentu...

Zaman skrg gaji RM5000 pun kurang cukup untuk menampung keperluan keluarga..

Alhamdulillah kami ditemukan dengan #ProjekSTG..real biz, real income... bukan calang2 yg join team kami taw... ni antara wanita2 hebat dlm team kami:
Wannoraini Abdul Latif - pensyarah
Teo Tewl- pegawai penjara
Bintul Yahya - cikgu
Wan Ruhma Wan Hassan - doktor
Barkhis Azmi - pengajar kejururawatan
Zahida Zainol - jururawat
Moreta Mohamed - jururawat
Ustazah Rodziah Mansor - ustazah

...dan ramaiiii lagi yg dah berjaya mencapai misi #2Income1Bulan...

Tak perlu segan tak perlu malu...berniaga itu sunnah, kita mencari rezeki secara halal... untuk masa depan keluarga yg lebih baik...

Jom bersama kami meningkatkan ekonomi keluarga...tinggalkan no wassap di bhgn komen, nnt sy bg info lanjut ye...

#ProjekSTG
#MisiRM10001Minggu
#2Income1Bulan
#FlyToBeijing2016
#RoadToCDM2016
#MobileStokistPutrajaya
#CoachZiana 018-2420305

Wednesday, 13 January 2016

SOLD OUT LAGI!!!


Kikiki...besttt betul biz mcm ni... 😁

Ramai yg takut nak biz sbb keadaan ekonomi tak menentu... tp kami tak risau, sbb ramaiii di luar sana sanggup melabur untuk kesihatan...

Wanna join our team? Wassap saya 018-2420305 unt info lanjut..

#ProjekSTG
#MisiRM10001Minggu
#FlyToBeijing2016
#RoadToCDM2016
#MobileStokistPutrajaya
#CoachZiana 018-2420305

INCOME PART TIME RM50K!!!

Wahhhh...excited tgk CDM Mira Megha punch out kali terakhir sebelum bercuti tanpa gaji sbb nak fokus #ProjekSTG...

Pasni confirm 'cuti' terussss ... apa taknya, gaji beliau full time sebagai Pembantu Tadbir (gaji RM1K-2K) jauh bezanya dgn income beliau bersama STG lebih RM50K!!! Kalau part time pun dh dpt RM50K, mmg tak mustahil buat full time boleh dpt RM100K kan...

Dengan STG, semua org boleh upgrade diri dari POOR kpd RICH...

Saya pun sedang berusaha ke arah itu..moga dipermudahkan, amiin...

Jom sama2 kita upgrade diri...pm for FREE INFO..

#ProjekSTG
#MisiRM10001Minggu
#FlyToBeijing2016
#RoadToCDM2016
#MobileStokistPutrajaya
#CoachZiana 018-2420305

Tuesday, 12 January 2016

BEREBUT STOKK!!!

ORANG LAIN BIZ BEREBUT CUSTOMER, KAMI BIZ BEREBUT STOK!!!

Inilah penangan #MisiRM10001Minggu dengan #ProjekSTG...berebut stokkk!!

Stok sentiasa licin sbb produk2 kami mmg hot selling.. jom jana pendapatan bersama kami.. pm for FREE INFO ye....

#ProjekSTG
#MisiRM10001Minggu
#FlyToBeijing2016
#RoadToCDM2016
#MobileStokistPutrajaya
#CoachZiana 018-2420305

Monday, 11 January 2016

SURI RUMAH INCOME 4 ANGKA

》》SURI RUMAH INCOME 4 ANGKA 《《

Alhamdulillah, bonus STG dah masuk pagi tadi... Penjawat awam lain duk tunggu gaji minggu depan, tapi saya dan rakan2 STG senyum lebar sbb income part time kami dah masuk...besttt kan ada #2gaji , lagi bestt bila income part time lebih banyak dari gaji kije full time.. :-)

Satu kepuasan jgak bagi saya, bila biz partner yg saya coach berjaya meningkatkan income masing2... ini biz partner saya di Sarawak, Shahirah Ismail yg dh mula mendapat rentak dlm biz ni... hanya santai2 di rumah, tp skrg beliau dpt income lebih RM1000 sebulan!! Dulu hanya bergantung kpd gaji suami, tp skrg beliau dh boleh menyumbang kpd mak ayah, juga menyimpan unt masa depan anak2...

Nak jadi mcm beliau? Jom saya coach...pm @ wassap for free info...

#ProjekSTG
#MisiRM10001Minggu
#FlyToBeijing2016
#RoadToCDM2016
#MobileStokistPutrajaya
#CoachZiana 018-2420305

Sunday, 10 January 2016

KECOH STOK LICIN LAGI


Baru smlm stok Maharani tiba selepas 2 bulan menunggu, ari ni pakat kecoh stok semua dh licinn!!!

Sebab tu kami senyum je bila ada yg cakap..
"saya tak yakin lah, ada ke org nak beli ngan saya"
"produk2 ni semua masih top ke?"
"dh ada ramai kawan saya jual produk yg sama, camne nak bersaing"

Kami tak pernah risau stok tersadai, tp kami selalu kecoh stok tak cukup...dengan #ProjekSTG, kilang sampai tak sempat nak supply stok!! :-)

Saya perlukan 5 org biz partner unt saya coach bulan ni...pm for FREE INFO ye...

#ProjekSTG
#MisiRM10001Minggu
#FlyToBeijing2016
#RoadToCDM2016
#MobileStokistPutrajaya
#CoachZiana 018-2420305



Saturday, 9 January 2016

MOBILE STOKIST PUTRAJAYA

Jom COD!!!

1 troli nak COD hari ni...
Pagi ni pass set Marine Essence dan Mineral Coffee kpd Rosni Md Noor, port kami selalu dating kat Putrajaya Sentral...

Ptg nnt Aisah Kairollah lak nak dtg amik mcm2 produk...

I'm #MobileStokistPutrajaya...free delivery sekitar Putrajaya....

#ProjekSTG
#MisiRM10001Minggu
#FlyToBeijing2016
#RoadToCDM2016
#CoachZiana 018-2420305

STOK RM10,000 LICIN DALAM SEHARI

Wahhh..penangan #ProjekSTG... stok RM10,000 licin hari ni, dlm masa sehari!!! Inilah gara2 team semua nak meroket untuk #MisiRM10001Minggu dan ramai2 nak #FlyToBeijing2016..

Stok 5 kotak besar baru sampai pagi td...separuh dh siap packing dan letak dlm kereta... sbb nnt tak muat troli nak angkut sekaligus hari Isnin nanti :-)..

Ramai yg takut nak biz, sbb takut produk tak laku. Tp kami pulak memanjang kecoh stok tak cukup..itulah specialnya #ProjekSTG.

Nak join kami? Pm @ wassap for FREE INFO yer...

#ProjekSTG
#MisiRM10001Minggu
#FlyToBeijing2016
#RoadToCDM2016
#MobileStokistPutrajaya
#CoachZiana 018-2420305

Friday, 8 January 2016

PERSEDIAAN KE OSAKA

Jeng jeng jeng.. 😃

Bermula persediaan untuk ke Osaka... Survey2 je dulu.. td kat IOI Mall Putrajaya sempat masuk 3 kedai... Uniqlo, Universal Traveller dan Winter Time...

Harganya boleh tahan...ada yg biasa2, yg berkualiti mesti lah mahal sket. Alhamdulillah boleh beli guna bonus STG je, tak kacau duit gaji... *lagi pun bonus STG lebih bnyk dr gaji :-) *

Syukur sgt... STG bnyk merubah hidup sy.. dr biasa2 kpd luar biasa... nak tau lebih lanjut pasal STG?  PM @  wassap for free info ye...

#ProjekSTG
#MisiRM10001Minggu
#FlyToBeijing2016
#RoadToCDM2016
#MobileStokistPutrajaya
#CoachZiana 018-2420305

PENYATA BONUS

BONUS!!!!

Alhamdulillah, havoc dlm group pakat terima dh penyata bonus dr company....

Syukur ya Allah....walaupun bulan lepas fokus agak terganggu sbb bz dgn #ClosingAccount2015, tp bonus lebih banyak dr bulan sebelumnya...tq Allah..gandakan lagi ya Allah....

Inilah specialnya biz kami...walau hanya biz part time, tp ada penyata @ slip gaji...boleh guna unt beli aset taw...

Saya nak ajak ramai2 untuk mencapai TIME FREEDOM & FINANCIAL FREEDOM....bulan ni saya nak coach 5 org yg komited untuk jd usahawan online. Pm @ wassap for free info ye..

#ProjekSTG
#MisiRM10001Minggu
#RoadToCDM2016
#MobileStokistPutrajaya
#CoachZiana 018-2420305

Thursday, 7 January 2016

IMPERIAL HOTEL OSAKA

Mood tak sabar nk bercuti lps setel #ClosingAccount2015.

Saje google psl Imperial Hotel yg akan jd tmpt penginapan kami di Osaka... Fuhhhh rate nya USD 209 per night (kira2 RM700++)!!! Mmg besttt kalu ikut Free VVIP Trip bersama #ProjekSTG... layanannya mmg 1st class!!!

Jom sape2 nk melancong percuma mcm saya, pm for free info ye.. :-)

#HaitOsaka
#RoadToBeijing2016
#MisiRM10001Minggu
#CoachZiana 018-2420305

PECAH REKOD LAGI!!!


Alhamdulillah, STG pecah rekod lagi!!!

Dalam situasi ramai yg takut nak berbisnes kerana keadaan ekonomi yg tak menentu, kami di STG terus-terusan pecah rekod jualan.

Dalam situasi ramai yg memikirkan untuk mengurangkan belanja, kami memilih untuk meningkatkan pendapatan keluarga.

Jom bersama kami ke arah TIME FREEDOM & FINANCIAL FREEDOM....bulan ni saya nak coach 5 org yg komited untuk jd usahawan online. Pm @ wassap for free info..

#ProjekSTG
#MisiRM10001Minggu
#MobileStokistPutrajaya
#CoachZiana 018-2420305

Wednesday, 6 January 2016

FREE TRIP KE OSAKA

Excited!!! Dh dpt surat unt FREE TRIP ke Osaka!

Dulu melancong ke luar negara hanya angan2, tp skrg dh jadi kenyataan...free lak tu!

Jom my team, pasni kita fight ke Beijing lak....lg bestttt kalu dpt pegi ramai2 kan!

I luv #ProjekSTG
#HaitOsaka
#CoachZiana 018-2420305

Sunday, 3 January 2016

JADI MANAGER HANYA DARI RUMAH

Petang tadi dlm coaching group kami berdiskusi ttg pencapaian bln lepas dan gerak kerja unt bulan ni. Tahniah ZMS Team atas pencapaian yg sentiasa hebattt!!!

Walau hanya biz secara part time, tp kami buat secara serius. Kami memegang jawatan Manager, yg bertanggungjawab menguruskan dan memantau perkembangan team masing2.

Di pejabat saya hanya menyelia 15 orang staff, tp dlm biz ni saya menguruskan lebih 300 org biz partner di seluruh negara...

Di pejabat berhadapan dengan mcm2 karenah bos dan staff, dlm biz ni juga ada ragam dan karenahnya tp tidak terlalu memeningkan 😊.

Saya mmg dh jatuh cinta dengan #ProjekSTG...kerana di STG
>> saya seorang Manager
>> saya bebas bekerja di mana sahaja
>> saya bebas bekerja bila2 masa
>> saya dpt hasil setimpal dengan usaha saya
>> setiap pencapaian saya diiktiraf oleh company
>> selalu dapat hadiah best2 dr leader
>> dpt melancong percuma
>> income saya lebih banyak dari gaji sebagai akauntan :-)

Anda tentu dh lama tercari2 biz yg bestttt mcm ni kan... Pengambilan protege bagi batch Januari dh bermula...cpt2 pm ye!!

#ProjekSTG  Kejayaan Anda Komitmen Kami
#MisiRM10001minggu
#CoachZiana 018-2420305

Saturday, 2 January 2016

MINYAK JTX PELINCIR TERBAIK

Hari ni dlm coaching group pakat share pengalaman guna minyak pelincir JTX ni... Walaupun kami semua gegirl  tp tetap kena amik tau...
Saya sendiri walaupun tak pernah iklankan JTX ni, dh berjaya jual berbotol2 tau.. :-) .. sebabnya JTX ni mmg diakui sgt bagus untk enjin.... kete jd lebih pick up, enjin lebih tahan lama....
Sape2 nak cuba @ repeat order, skrg ada PROMOSI ISTIMEWA..cpt2 pm for details ye..
#ProjekSTG
#CoachZiana 018-2420305