Monday, 19 October 2015

》》》 JUN DAPAT RM3K, OGOS DAPAT RM11K???? 《《《


Kali ni nak share 1 lg fakta menarik... makan gaji vs bisnes....

Dlm sektor kerajaan, kenaikan gaji bagi skim Akauntan adalah antara RM225 hingga RM320 je setahun... even naik pangkat pun biasanya gaji + elaun hanya bertambah lebih kurang RM1,000....

psttt ni nak bgtau....dgn biz part time STG ni, bln Jun saya dpt RM3,717 manakala bulan Ogos lak saya dpt RM11,593....income naik RM7,000++ hanya dlm masa 2 bulan!!!! BESTTT KE BESTTT????

Mungkin ada yg bertanya, kalau dh dpt bnyk mcm tu knp masih makan gaji??? Yup, saya mmg bercita2 nak full time biz dari rumah....cuma sblm mengambil tindakan drastik, persediaan secukupnya diperlukan..doakan impian saya segera tercapai ye...amiin... :-) 

terima kasih tak terhingga sifu2 hebat com. CDM Wannoraini Abdul Latif, CDM Tun Mozla Binti Mamat, CDM Dr Kamesah Omar, CDM Norazlin Nordin dan CDM Arifin Shah.....

Bulan ni saya nk coach 5 org new protege untuk jadi usahawan online...pm for details....  FAST ACTION FAST RESULT!!!

#KarnivalSihatCantik Menangi BVSM bernilai RM1488
#ProjekSTG
#UsahawanOnline
#TuisyenBizOnlineTBO
#MobileStokistPutrajaya
#HaitOsaka
#TMTDareToDream
#CoachZiana 018-2420305

No comments:

Post a Comment