Thursday, 20 August 2015

STOK RM5K LICIN DALAM MASA 3 HARI!!!


Wah, tumpang gembira dengan perkembangan biz partner kami kak Natrah Md Rashid Nat....awal2 takut2 nak amik stok bnyk2, risau stok tersadai...tp tgk ni, baru 3 ari stok RM5k dah hampir licin!!!!!
Jom kak Nat kita buat laju2 lagi....fokus misi kita unt jadi usahanita income RM20k sebulan!! Amiin....

Nak jadi mcm kak Nat ni?? Meh saya coach sampai jadi...pm / wassap yer...

CARLO RINO FREE :-)

Yeayyyy dpt Carlo Rino lagi...hadiah atas kenaikan pangkat sebagai Double Diamond Manager ....syukur ya Allah...
Bak kata mentor2 saya, bukan tak boleh beli sendiri tapi kalau dapat FREE tu kan besttttt!!! :-)

Tqvm my luvly mentor CDM Tun Mozla Binti Mamat atas hadiah yg comeyyy ni...mmg suka sangattt2!! :-)

Dengan #ProjekSTG mmg terpaksa terima bonus, terpaksa dpt hadiah yg bestt2...asal kita buat sungguh2, mmg ada hasilnya...

#KarnivalSihatCantik Menangi BVSM bernilai RM1488
#MobileStokistPutrajaya
#HaitOsaka
#TMTDareToDream
#CoachZiana 018-2420305

Tuesday, 18 August 2015

MOBILE STOKIST CHANGLUN

Bismillahirrahmanirrahiim...

Alhamdulillah, ZMS Team melangkah semakin maju....

Tahniah our new #MobileStokistChanglun Puan Natrah Md Rashid Nat yg akan menguruskan semua order dari customer juga agihan stok kpd agen2 @ biz partner kami di seluruh negara...

Baru 2 hari stok sampai berkotak2, ari ni dah kena restock sbb kejap jerrrr dh licin!!

Syukur jgak, pasni saya dah boleh kurangkan 'kunjungan' ke poslaju...sblm ni mmg rutin setiap hari ke poslaju, sampai nak lunch pun tak sempat.. smile emoticon

Anyway tahniah kak Nat kerana memilih untuk bersama kami...skrg misi saya nak jadikan kak Nat usahanita yg berjaya, hanya dari rumah!!! Amiin...

#KarnivalSihatCantik Menangi BVSM bernilai RM1488
#MobileStokistPutrajaya
#HaitOsaka
#TMTDareToDream
#CoachZiana 018-2420305