Thursday, 11 June 2015

DAPAT BONUS LAGI

Teks : Norziana Mat Sudin
Foto : Norziana Mat Sudin

Alhamdulillah, bonus dah masuk. Dalam chatting room havoc pakat update pasal bonus. Alhamdulillah, gembira dapat membantu sahabat-sahabat meningkatkan ekonomi keluarga.

Saya memang sangat-sangat bersyukur dengan hasil dari bisnes ni. Dulu-dulu, kalau dah letak bajet RM300 untuk bagi kat mak, memang banyak itu je lah yang mampu saya bagi. Nak hulur lebih-lebih memang tak dapat, sebab dah tersenarai bajet setiap bulan.

Tapi sejak join #ProjekSTG, bukan setakat 2x ganda malah berkali-kali ganda pun boleh hulur. Petang tadi call mak bagitahu company dah masukkan bonus dalam akaun mak, mak ucap syukur sebab kebetulan memang tengah perlukan wang tambahan.

Alhamdulillah, syukur sangat. Mesti la best kan, income part time sama banyak dengan gaji.
Part time je, online je, copy paste je. Tapi hasilnya memang mantap!

Ada yang tengah cari peluang nak dapat income tambahan? PM / whatssap cepat-cepat. Saya kongsikan rahsianya secara percuma.

#BonanzaRaya Menangi duit raya RM500
#KarnivalSihatCantik
#MobileStokistPutrajaya
#ProjekSTG
#WAHMProject
#TuisyenBizOnlineTBO
#TMTDareToDream
#ProjekRayaSakan
#CoachZiana 018-2420305

No comments:

Post a Comment