Sunday, 24 May 2015

ONLINE vs OFFLINE

Teks : Norziana Mat Sudin
Foto : Tun Mozla bt Mamat

Alhamdulillah, baru selesai follow #TuisyenBizOnlineTBO oleh leader hebat coming CDM Tun Mozla Binti Mamat bersama lebih 200 orang peserta di seluruh negara.

Ini yg bestnya #ProjekSTG. Kalau nak buat kelas offline, bukan senang nak berkumpul bersama, apa lagi tengah-tengah malam ni kan. Para ibu lagi lah banyak halangannya. Nak urus anak-anak, nak susukan baby, nak masak, nak sediakan kelengkapan sekolah dan macam-macam lagi.

Tapi dengan bisnes online ni, semuanya senang. Sambil-sambil buat semua tu, boleh je berdiskusi, brain storming hala tuju bisnes.

Terima kasih 'cikgu' juga rakan-rakan seperjuangan. Moga perkongsian ilmu malam ni memberi manfaat kpd kita semua.

No comments:

Post a Comment