Thursday, 21 May 2015

BAGAIMANA MULA BISNES DENGAN RM50

Teks : Norziana Mat Sudin
Foto : Norziana Mat Sudin

Ramai yang masih ragu-ragu semua orang boleh mulakan bisnes dengan modal yang rendah. Dalam inovasi bisnes masa kini, pelbagai jenis bisnes boleh dijalankan tanpa modal. Contohnya program affiliate dan dropship kebanyakannya boleh dimulakan tanpa modal.

Hari ni saya nak berkongsi bagaimana anda boleh mulakan bisnes bersama Smart Tycoon Group (STG) hanya dengan modal RM50.

STG menjadikan produk edaran Sahajidah Hai-o Marketing (SHOM) sebagai platform bisnes. RM50 adalah yuran pendaftaran sebagai agen SHOM bagi membolehkan anda mendapat keistimewaan sebagai agen :
* beli produk dengan harga agen
* dapat untung runcit atas jualan (10-20%)
* dapat point jualan (Point Value = PV)
* dapat komisen / bonus 3-41% (berdasarkan PV)
* dapat bonus Tabung Wawasan & Tabung Kereta
* dapat tiket pelancongan percuma ke luar negara

Setelah mendaftar sebagai agen, anda boleh mula mengiklankan produk-produk SHOM di Facebook, Instagram, web, blog dan lain-lain. Info, bahan promosi dan contoh-contoh iklan disediakan dan boleh diakses secara online pada bila-bila masa.

Macam mana dengan STOK? Penghantaran produk kepada pelanggan boleh diuruskan oleh stokis berdaftar atau mobile stokis dalam kumpulan masing-masing. Kalau anda ada modal, anda boleh beli stok dan uruskan sendiri penghantaran pesanan pelanggan. Tak perlu pening kepala nak buat loan dan tiap-tiap bulan pening fikir nak bayar hutang bank. :-)

Senang je kan? Kalau berminat nak cuba bisnes bersama STG, whatsapp saya 018-2420305.

No comments:

Post a Comment