Tuesday, 17 July 2018

SYAMPU GARAM BULUH HAPUSKAN KUTU

<<< KEPALA ANAK PENUH KUTU?? EEIII!! >>>

Kesian adik AQIL NAUFAL, tergaru2 je kepala tu. Mana tak nya, kutu bermaharaja penuh atas kepala. 

Lepas hampir seminggu ibunya cucikan rambut dengan SYAMPU MARINE ESSENCE, kutu dah hilang & telur kutu pun dah takde. Ibu Aqil seronok, tak payah susah2 beli ubat kutu, sikat kutu dan lain2. ☺️

PROMOSI HARI GAJI >> SPECIAL FREE GIFT untuk 5 orang terawal. Klik sini ye : www.wasap.my/60122469802/PM_SYAMPU

#AgenBerdaftarPutrajaya /Cyberjaya >> Sharihan Ahmed, Norhaliza Yunos, Lieya Saliyadzulkaply, Azwa Hani, Kamaruls Cities, Rohayu Yusoff, Norihan Amat Nasir, Syifa Mamat

#AgenBerdaftarBinjaiRendah >> Rakiah Abd Ghani Zaleha Osman Zulkifli Abdul Ghani Hati Malaya Cahaya Qasih Fasihah Mahirah Mat Ali


AGEN DI PUTRAJAYA

Ini biz partner / wakil agen kakna area Putrajaya / Cyberjaya (search nama diaorang di fb ye) ...

Raja Suriati Sulaiman @ KPM
Sharihan Ahmed @ JPM
Rohayu Yusoff @ JKPTG
Azwa Hani @ YADIM
Titi Rohayah @ 1MOCC Cyberjaya
Norihan Amat Nasir  @ MOTAC
Kamaruls Cities @ BHEUU
Norhaliza Yunos @ MOT
Siti Norhayati Md Daud @ 1MOCC
Doraliani Alias @ NRE
Syifa Mamat @ SK Cyberjaya
Lieya Saliyadzulkaply @ Kompleks Perbadanan Putrajaya
Asniza Mayudi @ LPPSA
Norhaslinda Ismail @ Kementerian Wilayah

So yang kerja dekat2 situ boleh la roger2 diaorang ye untuk order mana2 produk Hai-o ~ Set Marine Essence, Maharani, Eziclean, Bio Seleza, Min Kaffe, Min Cha, Garam Buluh dll.

Ada yang berminat nak jadi wakil kat jabatan / kementerian masing2? Kakna nak bagi SPECIAL OFFER nih. Klik sini ye www.wasap.my/60122469802/PM%20Agen .

#ProjekSTG
#AgenBerdaftarPutrajaya

Monday, 16 July 2018

INSOMNIA, GASTRIK & MIGRAIN BERKURANG LEPAS AMALKAN MIN KAFFE!



Wahhh, happy dapat feedback positif dari adik Intan ni. Jom konsisten amalkan #KopiGaramBuluh ni ye!

Sekotak hanya RM31. Nak harga special? PM cepat2 😊.

#AgenBerdaftarPutrajaya
#AgenBerdaftarBinjaiRendah >> Rakiah Abd Ghani Cahaya Qasih Fasihah Mahirah Mat Ali Hati Malaya Zaleha Osman Zulkifli Abdul Ghani


Wednesday, 11 July 2018

UNTUK PARA IBU & BAKAL IBU ~ BIO SELEZA PILIHAN TERBAIK!


Ada keputihan masa preggy? Jangan amik mudah tau, boleh bahayakan baby!

Jom ikhtiar dengan Bio Seleza. Lagi bagus guna sekali Femi9 Feminine Wash, lebih cepat kesannya. 1 set RM50 je.

Wassap untuk order ye. ☺️

www.wasap.my/60122469802/PM_BioSeleza

#AgenBerdaftarPutrajaya
#AgenBerdaftarBinjaiRendah >> Rakiah Abd Ghani Cahaya Qasih Hati Malaya Fasihah Mahirah Mat Ali Zaleha Osman



Thursday, 5 July 2018

BV ALFALFA ~ IKHTIAR UNTUK GOUT

Alhamdulillah dapat feedback positif dari sahabat ni. Suaminya datang beli Alfalfa dengan kakna minggu lepas. Memang nampak masa tu kakinya tengah sakit. Teruskan konsisten ye. Sebab ini bukan ubat kimia, so takdelah sembuh sekelip mata.

Masa suami kakna kerap 'diserang' gout ni, memang kesian. Jalan heret kaki, gi kerja pakai selipar sebab sakitttt kalau pakai kasut. Banyak makanan kena pantang. Syukur lepas konsisten minum Alfalfa ni, takde lagi sakit @ bengkak . Makan pun dah tak payah pantang.

Harga biasa BV Alfalfa ni RM83.90 sebotol. Hari ni kakna nak bagi HARGA SPECIAL . Klik sini untuk harga special www.wasap.my/60122469802/PM%20ALFALFA.

#AgenBerdaftarPutrajaya
#AgenBerdaftarBinjaiRendah



Saturday, 30 June 2018

NAK BERNIAGA TAK PERLU INTERVIEW


Abis je praktikal tahun 2003, alhamdulillah kakna dapat kerja lepas interview pertama di syarikat pemaju perumahan kat KB. Jawatan Eksekutif Perakaunan, gaji RM1K. REZEKI sungguh.

Lepas kawin, kakna berhenti kerja ikut suami pindah ke Penang, pastu pindah KL. Bermulalah usaha cari kerja, gi interview merata.

Pernah gi interview jawatan lecturer kat Kolej Koperasi Polis. Masa tengah preggy, naik turun LRT gi ujian KPLI. 2x ujian, GAGAL. Memang sebenarnya kakna tak minat jadi cikgu @ lecturer. I don't like PUBLIC SPEAKING. 😅

Pernah gi risik2 tanya kat satu syarikat kawalan keselamatan. Tapi diaorang cakap, nanti kena deal dengan guard2 tu. Kalau gaji bonus lambat memang kena 'serang' ar. Diaorang pun tak sampai hati nak hire kakna. 😂😂😂

Gi interview kat sebuah audit firm terkenal. Takde rezeki juga, memang kakna tak cukup kompeten untuk kerja kat situ.

Ada banyak lagi pengalaman gi interview. Lebih setahun ke hulu ke hilir cari kerja. Betul sangat orang cakap, result excellent bukan jaminan senang dapat kerja.

Rasanya itulah yang dialami oleh majoriti anak muda sekarang. Berpuluh interview untuk dapat kerja yang sesuai.

Jom kita ubah mindset makan gaji kepada mindset berniaga. Nak berniaga tak perlu belajar tinggi, tak payah gi interview bagai. Yang penting ada semangat yang kuat, sungguh2 nak berjaya.

Taktau nak buat bisnes apa? Meh join #ProjekSTG. Modal RM47 je, dapat join kelas tuisyen biz online. Kami guide A to Z.

Pengambilan protege batch Julai dah dibuka, ada 5 lagi kekosongan. Daftar cepat2 ye!


#CoachZiana
#5FiguresWorkAtHomeMom

Wednesday, 27 June 2018

BERMULANYA DI STG

#INSPIRASIKEJAYAAN

Bagi yang baru follow fb kakna, malam ni kakna nak citer sket kisah perjalanan biz kakna.

Kakna mula kenal #ProjekSTG tahun 2013. Target kakna nak ada biz yang boleh backup supaya kakna tak perlu lagi berjauhan dengan suami dan anak2. Dah serik bertahun2 pjj. Masa tu target at least boleh dpt income sama banyak dengan gaji, RM5K sebulan. Kalau nanti terpaksa berjauhan lagi, kakna nekad untuk resign.

Alhamdulillah, tak sangka biz ni sangat2 serasi dengan kakna. Walau tak perlu berjauhan, kakna akhirnya resign kerja sebagai Akauntan pada 2016. Sebab kakna dah berjaya dapat income RM20K sebulan! 😱 Yang lagi bestttt, biz ni online jerrrr...syokkk sangat!

Dari target asal nak pastikan tak perlu berjauhan dengan suami dan anak2, kakna sekarang dapat lebih dari itu. Dapat jadi surirumah sepenuh masa, pada masa yang sama ada income 5 angka. 😍

Selain tu, dapat pula melancong PERCUMA ke luar negara 2-3x setahun. Setakat ni kakna dah jejak kaki ke Vietnam, Jepun, Korea, China, Australia dan Italy. Ogos nanti pula kakna akan ke Switzerland, Paris & Germany. Tq Allah...

Biz online ala STG memang real biz, real income. Biz santai2, tapi kalu nak berjaya kena buat sungguh2. Nak jadi protege kakna? PM je, kakna explain caranya. Modal hanya RM47.

#CoachZiana
#TMTHighPerformanceTeam