Wednesday, 15 November 2017

CORETAN SELEPAS GENAP SETAHUN BERGELAR WAHM

Minggu ni genap setahun kakna melepaskan jawatan sebagai akauntan di jabatan kerajaan. Alhamdulillah... tak pernah terdetik sedikit pun sesalan, malah sangat2 bersyukur berpeluang menikmati kehidupan sebagai seorang Work At Home Mom (WAHM).

Tak perlu lagi pening dengan urusan ofis, tak perlu lagi berbelah bagi antara urusan kerja & anak2. Pada masa yg sama, masih mampu membantu suami mencari rezeki. Alhamdulillah rezeki bersama #ProjekSTG kekal 5 angka dan akan terus berganda...aamiin...

Untuk sahabat2 di luar sana, sentiasa ada peluang untuk kita mencapai impian kita. Asal ada kemahuan & kita bersungguh2 untuk mencapainya, Allah pasti lorongkan jalannya!

Nak belajar buat income 5 angka hanya dari rumah? PM jer kakna..kakna guide sampai jadi 😍.

#CoachZiana 
#5FiguresWorkAtHomeMom

Wednesday, 18 October 2017

COFFEE TALK BERSAMA SURIRUMAH INCOME 5 ANGKA!

📣📣📣 SPECIAL untuk warga Lembah Klang!!

Kakna bakal bergabung tenaga dengan mentor hebat, CDM Tun Mozla Binti Mamat. Kami akan berkongsi rahsia bagaimana kami berjaya menjadi #5FiguresWorkAtHomeMom >> income 5 angka sebulan hanya dari rumah!

Yang nak join, klik sini ye : www.wasap.my/60182420305/nak%20join%20coffee%20talk. Ada SPECIAL GIFT untuk yg hadir 😍😍😍.


#CoachZiana  #ProjekSTG

RUMAH IMPIAN

Alhamdulillah!! Akhirnya dah siap. Inilah rumah pertama kakna & suami. Agak lewat kami beli rumah pertama. Almaklum dulu takde extra income... belum bersedia nak ikat perut untuk beli rumah 😅.

Alhamdulillah dengan bonus #ProjekSTG,  kami dapat #BeliImpian. Walau bukan berharga jutaan ringgit, tp sangat bermakna untuk kami. Tq Allah, tq mentor2, tq STG!! 😘😘😘

**ni gambar rumah contoh, belum sempat gi lawat rumah sebenar 😄

#5FiguresWorkAtHomeMom
#RetireYoungRetireRich


Monday, 16 October 2017

JOM JADI BOS!!

Syokknyaaa jadi BOS, pastu dapat income 5 angka sambil2 jaga anak & urus rumahtangga. Kakna dah berjaya, u olls pun pasti boleh.

Kakna tengah cari 5 orang protege untuk kakna guide. Klik www.wasap.my/60182420305/pm%20protege ye! 😊

#CoachZiana  #ProjekSTG
#5FiguresWorkAtHomeMom



Monday, 9 October 2017

INILAH KISAHKU ~ PART 1


Saje nak imbas semula detik2 awal kakna terjun dalam bidang bisnes.

Lepas kawin, kakna berhenti kije di Kota Bharu dan ikut suami ke Penang pastu ke KL (tahun 2005).

Tapi belum rezeki kakna, berpuluh interview kakna pegi 1 pun tak dapat. 2x ujian bertulis KPLI pun gagal **tabik kat kawan2 yg jadik cikgu**. 7 keping sijil Dean's List bukan jaminan senang dapat kije 😊.

Masa tu akses internet memang takde, nak guna emel pun kena gi cyber cafe. Apa lagi nak buat online biz, mmg tak terfikir langsung. FB pun belum wujud masa tu 😁.

Tahun 2007 kakna dapat kerja di jabatan kerajaan. Tapi baru beberapa bulan, dah rasa nak resign! Tak tertanggung beban & tekanan.

Tapi memikirkan peritnya lebih setahun tak kerja...duit belanja memang tak cukup, saving lagi lah takde... kakna kena cari alternatif untuk bantu ekonomi keluarga. So kakna decide untuk buat bisnes..bila bisnes dah mantap, bolehlah resign.

Bisnes pertama kakna, MLM yg jual susu kolustrum. Ada upline, tapi takde coaching online mcm bisnes skrg. Ada kelas malam setiap minggu di Wisma Getah Asli, depan KLCC. Pernahlah pegi kelas 2@3 kali rasanya.

Masa tu kakna belum kenal FB. Kakna promote guna emel dan blog. Walaupun takde pengalaman dan takde mentor yg guide betul2, hasilnya memberangsangkan.

Tapi bisnes tu tak bertahan lama. Produk bagus, sambutan ok, apa yg berlaku? Nanti kakna sambung Part 2 😊.

#CoachZiana #ProjekSTG
#5FiguresWorkAtHomeMom

Saturday, 7 October 2017

SEMINAR MINDA MAGNET REZEKI & SEMINAR FACEBOOK GENIUS

Seminar Minda Magnet Rezeki & Seminar Facebook Genius
6 & 7 Oktober 2017
Berjaya Waterfront Hotel JB
Anjuran Smart Tycoon Group (STG)




Tuesday, 26 September 2017

BUAT DUIT DARI RUMAH!

Nak buat bisnes tapi takde masa nak keluar rumah?

Jom join #ProjekSTG. #TheMagicOfPartTime, 100% online.


#5FiguresWorkAtHomeMom
#RetireYoungRetireRich