Wednesday, 11 January 2017

MOBILE STOKIST

LET'S JOIN OUR TEAM!!
Ini biz partner @ agen kami di seluruh negara. Ada ramaiii lagi. Kami semua Mobile Stokist, beroperasi dari rumah jer, tapiii kami ada banyak ready stok...
So kalu ada yang berminat nak join team kami, tak perlu risau pasal stok. Kalau stokis jauh @ stok kat stokis licin, kami ada stok! 😄
Berminat nak dapat extra income? Boleh contact Mobile Stokist pilihan anda untuk info lanjut.
Kami agen / pengedar bagi produk-produk berikut:
Bio Seleza
Herba Maharani
Set Eziclean
Set Marine Essence
Set PKP (Min Kaffee + Garlic)
BB Plus Collagen
PB Lotion
Femi9
#ProjekSTG


Saturday, 7 January 2017

LET'S JOIN OUR TEAM!!


Haaa..ini sebahagian daripada team kakna. Biz partner @ agen di seluruh negara. Ada ramaiii lagi...kami semua Mobile Stokist, beroperasi dari rumah jer... tapiii kami ada banyak ready stok...

So kalu ada yang berminat nak join team kakna, tak risau pasal stok. Kalau stokis jauh @ stok kat stokis licin, kami ada stok! 😄

Berminat nak dapat extra income? Jom jadi biz partner kakna. Yuran RM50 jer... cepat2 wassap yer...

#CoachZiana 018-2420305 #ProjekSTG
#5FiguresWorkAtHomeMom
#MobileStokistPutrajaya

AGEN DIPERLUKAN SEGERA!!

Aktiviti hari ni....menyusun stok2 yang baru tiba semalam. Haaa barulah lega bila stok banyak tersusun. Senang hati, bila2 masa biz partner @ customer nak boleh terus bagi.

Ada yang berminat nak jadi agen produk2 ni? Nak carik extra income? Tak payah risau pasal stok. PM / wassap kakna yer...

#CoachZiana 018-2420305
#ProjekSTG
#5FiguresWorkAtHomeMom

Sunday, 1 January 2017

MENCARI EZICLEAN DI PUTRAJAYA?

Setiap hari ramai yang mencari set Eziclean ni. Yang area Putrajaya, kakna boleh cod.
Cepat2 PM / wassap 018-2420305 ye.

Saturday, 31 December 2016

PENCAPAIAN SKT TAHUN 2016

Kalau kerja, hujung tahun kena submit pencapaian SKT untuk bos bagi penilaian untuk naik gaji. Tahun ni kakna tak perlu submit SKT, sebab kakna dah pecat bos..kikiki...
Tapi nak submit kat sini lah pencapaian SKT kakna. Takpelah takde bos nak bagi naik gaji pun, asal tahun 2017 kakna dapat bonus RM30K sebulan. Aamiin.
Pencapaian tahun 2016 :
Feb 2016 ~ Dianugerahkan Most Outstanding Leaders Award di STG National Convention (hanya 19 orang terpilih)
Feb 2016 ~ Join Free VVIP Trip ke Osaka bersama suami
April 2016 ~ Dianugerahkan pangkat DDM dan Tabung Kereta
Ogos 2016 ~ Join Free VVIP Trip ke Beijing
September 2016 ~ Naik pangkat CDM (pangkat tertinggi)
November 2016 ~ Resign jawatan akauntan kerajaan (pencapaian terbaik sebab berjaya pecat bos..hehehe😄)
Disember 2016 ~ Sales terkumpul mencecah RM4 juta
Alhamdulillah. Walaupun takde bos yang bagi markah, kakna puas hati dengan pencapaian kakna, berkat usaha keras & kerja berjemaah ZMS Team. Tahniahhhh semuaaa!!!😘
Jommsss fokus untuk closing!!! 💪







Saturday, 24 December 2016

AGEN EZICLEAN PUTRAJAYA

Huru hara sekarang viral pasal 3 beradik Eziclean ni. Lama jgak kehabisan stok di hq. Alhamdulillah stok dah ada ni, kakna terus order banyak2.. Jimat sebab free postage, dan senang terus sampai depan rumah. Tak payah nak angkut, berpuluh2 kg tuu...

So warga Putrajaya kalu nak order set Eziclean ni boleh la wassap kakna ye..

#CoachZiana  #ProjekSTG
#5FiguresWorkAtHomeMom