Monday, 12 June 2017

Monday, 10 April 2017

MULA BISNES DENGAN MODAL RM50??

Assalamualaikum & salam magnet rezeki...

Ada orang tak percaya modal nak start bisnes online dengan #ProjekSTG ni hanya RM50. Meh la kakna citer sikit.

Modal yang wajib memang RM50.Tu yuran untuk daftar sebagai agen, supaya dapat beli produk dengan harga agen dan layak dapat bonus (komisyen).

Lepas tu camne nak start bisnes? Haaa, lepas tu promote la produk2 tu kat fb / instagram / wassap dll. Online jer, tak payah keluar modal buka kedai @ buat iklan. Kalau ada customer order, boleh terus order online...leader / hq tolong poskan. Tak payah keluar modal lain kan?

Tapiii kalau kita langsung takde simpan stok, tiba2 sedara mara @ jiran datang nak beli produk. Atau member2 ofis dah tengok kita iklankan produk2 best tu, berminat nak beli. Kalau kita just tunjuk katalog, cakap kat diaorang kalau confirm beli baru kita order barang. Agak2 ramai ke yang nak beli? Kalau ada member lain yang ada ready stock, confirm diaorang grab yang dah ada depan mata.

Haaa point kakna kat sini, memang boleh start bisnes ni dengan modal RM50. Kalau langsung takde modal nak beli stok, still boleh buat bisnes. Tapi kalau ada modal, elok sangat lah kita simpan stok, in shaa Allah lagi lajuu bisnes kita.

Lagi 1 point yang lagi penting, kena buat sungguh2 baru boleh berjaya. Kalau duk melangut tengokkkk jer, bacaaa jerrr apa mentor suruh buat, mana nak dapat hasil. Nasi sepinggan depan mata pun, tak rasa kenyang kalu kita tengokkk jer.

Ok lah, itu saje bebelan kakna untuk pagi ni. Sesekali rasa nak membebel, sebab 'geremm' tengok ramai yang cakap nak ubah hidup tapi tak buat apa2. 😁

Salam kejayaan dari #CoachZiana 😙😙😙.

#5FiguresWorkAtHomeMom

Monday, 13 March 2017

BANGKIT JANA RM20,000 SEBULAN ~ wanita hebat itu mentorku

Bangganyaaa, mentor kakna CDM Tun Mozla Binti Mamat masuk paper!! Kegigihan dan semangat beliau menyara keluarga selepas suami diisytiharkan sebagai OKU sangat memberi inspirasi kepada kami.

Hanya dalam masa 3 tahun fokus dengan #ProjekSTG, beliau berjaya menggenggam income 5 angka sebulan. Dan hasil follow beliau rapat2, kakna pun dah berjaya dapat income sebegitu. Dan kini kami berganding bahu untuk membimbing lebih ramaiiii usahawan2 untuk berjaya bersama kami! 💪💪💪

Nak tau apa hebatnya STG? PM @ wassap kakna www.wasap.my/60182420305/pm_stg segera ye!

#CoachZiana
#5FiguresWorkAtHomeMom

Wednesday, 11 January 2017

MOBILE STOKIST

LET'S JOIN OUR TEAM!!
Ini biz partner @ agen kami di seluruh negara. Ada ramaiii lagi. Kami semua Mobile Stokist, beroperasi dari rumah jer, tapiii kami ada banyak ready stok...
So kalu ada yang berminat nak join team kami, tak perlu risau pasal stok. Kalau stokis jauh @ stok kat stokis licin, kami ada stok! 😄
Berminat nak dapat extra income? Boleh contact Mobile Stokist pilihan anda untuk info lanjut.
Kami agen / pengedar bagi produk-produk berikut:
Bio Seleza
Herba Maharani
Set Eziclean
Set Marine Essence
Set PKP (Min Kaffee + Garlic)
BB Plus Collagen
PB Lotion
Femi9
#ProjekSTG


Saturday, 7 January 2017

LET'S JOIN OUR TEAM!!


Haaa..ini sebahagian daripada team kakna. Biz partner @ agen di seluruh negara. Ada ramaiii lagi...kami semua Mobile Stokist, beroperasi dari rumah jer... tapiii kami ada banyak ready stok...

So kalu ada yang berminat nak join team kakna, tak risau pasal stok. Kalau stokis jauh @ stok kat stokis licin, kami ada stok! 😄

Berminat nak dapat extra income? Jom jadi biz partner kakna. Yuran RM50 jer... cepat2 wassap yer...

#CoachZiana 018-2420305 #ProjekSTG
#5FiguresWorkAtHomeMom
#MobileStokistPutrajaya

AGEN DIPERLUKAN SEGERA!!

Aktiviti hari ni....menyusun stok2 yang baru tiba semalam. Haaa barulah lega bila stok banyak tersusun. Senang hati, bila2 masa biz partner @ customer nak boleh terus bagi.

Ada yang berminat nak jadi agen produk2 ni? Nak carik extra income? Tak payah risau pasal stok. PM / wassap kakna yer...

#CoachZiana 018-2420305
#ProjekSTG
#5FiguresWorkAtHomeMom

Sunday, 1 January 2017

MENCARI EZICLEAN DI PUTRAJAYA?

Setiap hari ramai yang mencari set Eziclean ni. Yang area Putrajaya, kakna boleh cod.
Cepat2 PM / wassap 018-2420305 ye.